Αυτοί είναι οι διάσημοι καλεσμένοι στην πρεμιέρα του "Καλημέρα είπαμε;"

Πρεμιέρα για τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη - Όσα θα δούμε στο "Καλημέρα είπαμε;"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το "Καλημέρα είπαμε;", η νέα πολυθεματική πρωινή εκπομπή με τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 09:00 στην ΕΡΤ1.

Πριν από λίγο η Δημόσια Τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις τις λεπτομέρειες για την νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακού της.

Τι θα δούμε στο "Καλημέρα είπαμε;"

Με καινούργιο τίτλο και σε νέα ώρα, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 09:00, οι δύο παρουσιαστές ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν τα Σαββατοκύριακά μας πιο ενδιαφέροντα, προσφέροντας ενημέρωση και ψυχαγωγία σε σωστές δόσεις, σ’ ένα πρωινό πολυθεματικό μαγκαζίνο.

Με σύγχρονη ματιά, με ζωντανές συνδέσεις, πλούσια και αποκλειστικά ρεπορτάζ, χρηστικά θέματα, διεθνή, έρευνες και viral ειδήσεις, η Ζωή Κρονάκη, ο Τάσος Ιορδανίδης και η ομάδα της εκπομπής θα μας μεταφέρουν τον παλμό της κοινωνίας για όσα μας ενδιαφέρουν, αλλά και θα μας ψυχαγωγούν, σε μια δίωρη πολυθεματική εκπομπή.

Οι καλεσμένοι του σαββατοκύριακου της πρεμιέρας

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, ποδαρικό κάνει η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ευγενία Σαμαρά. Ακόμη, οι ηθοποιοί της "Αρχελάου 5" μιλάνε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1, που συζητήθηκε όσο καμιά άλλη την εβδομάδα που μας πέρασε.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος έρχεται στο στούντιο του "Καλημέρα είπαμε;" για να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη. Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας σχολιάζει τα πρόσωπα της τηλεόρασης, τις μεταγραφές παρουσιαστών αλλά και τα νέα σίριαλ.