
Γι αυτό το "τρουφο-κέικ” (που λιώνει στο στόμα σαν τα τρουφάκια), ή κέικ χωρίς ψήσιμο, θα χρειαστείτε ένα στενό, όσο πιο στενό ταψάκι, ακόμα και αυτά της μίας χρήσης τα αλουμινένια. Όσο πιο στενό τόσο πιο ψηλό θα βγει το κομμάτι. Είναι λίγο πακετάκι να βγει από την φόρμα, αλλά βγαίνει.
Από τη blogger Foivi Geller
Συνταγή για σοκολατένιο κέικ χωρίς αλεύρι και χωρίς ψήσιμο:
Υλικά
- Λίγο βούτυρο για να βουτυρώσετε το ταψάκι/την φόρμα
- 250 γρ σοκολάτα ή κουβερτούρα 70% περιεκτικότητα σε κακάο, ψιλοκομμένη
- 250 γρ κρέμα γάλακτος με μπόλικα λιπαρά
- 2 σφηνάκια εσπρέσο καφέ, αυτόν που πίνουμε*
- 1/4 κ.γ fleur de sel (φίνο αλάτι χοντρό, ανθός αλατιού, στα σούπερ μάρκετ)
- Κακάο για πασπάλισμα
Δείτε περισσότερα στο themamagers.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr