Follow us

Γη της Ελιάς | Ξανά ερωτευμένη η Βασιλική, μετά τον χαμό του Φίλιππου!

Η τηλεοπτική Βασιλική -κατά κόσμον Ιφιγένεια Τζόλα- φαίνεται πως βρήκε νέο παρτενέρ στη "Γη της Ελιάς"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Η γη της Ελιάς

Μπορεί ο Φίλιππος (Διονύσης Παπανδρέου) να αποτελεί παρελθόν για τη "Γη της Ελιάς", όπως η τηλεοπτική Βασιλική (Ιφιγένεια Τζόλα) δεν θα μείνει για πολύ καιρό μόνη.

Σύμφωνα με την OnTime, στον τέταρτο κύκλο της σειράς η ηρωίδα, που πλέον έχει αναχθεί σε πρωταγωνιστικό πρόσωπο της σειράς, θα γίνει ζευγάρι με τον Μιλτιάδη, που υποδύεται ο Νίκος Κοσώνας.

Διαβάστε Επίσης

"Ο Μιλτιάδης είναι εκεί σε κάθε δυνατή δυσκολία, κάθε φορά που η θλίψη την κυριεύει. Βέβαια, εκείνος είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της, ενώ ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο έμπιστος φίλος του, ο Παρασκευάς" αναφέρει η εφημερίδα, ενώ σε άλλο σημείο συνεχίζει: "Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Παρασκευάς, βλέποντας τον φίλο του να βασανίζεται, τον πιέζει να μιλήσει επιτέλους στη Βασιλική. Εκείνος αρχικά διστάζει. Όμως όσο περνά ο καιρός και η νεαρή κοπέλα δείχνει να συνέρχεται ψυχολογικά, ο Μιλτιάδης παίρνει τη μεγάλη απόφαση να της ανοίξει την καρδιά του. Η Βασιλική σοκάρεται και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Τρέφει συναισθήματα για εκείνον, αλλά παράλληλα βασανίζεται από τύψεις. [...] Τελικά, η Βασιλική αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα και να κοιτάξει μπροστά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr