Όσα συνέβησαν και οδήγησαν τη Δέσποινα Βανδή να ακυρώσει στο 90' την προγραμματισμένη συναυλία της στο Τσεσμέ της Τουρκίας περιέγραψε η Ευγενία Λιάκου στο "Summer's Cool".
Σημειώνουμε ότι η συναυλία δεν έγινε ποτέ γιατί η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να τραγουδήσει γιατί στη σκηνή ήταν αναρτημένες η τούρκικη σημαία αλλά και μία αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ, δίνοντας πολιτική χροιά στη μουσική βραδιά.
Η τραγουδίστρια και συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή είπε λοιπόν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ: "Με το που φτάσαμε για sound check είδαμε τα μπάνερ και ρωτήσαμε αν είναι για τη δική μας συναυλία. Ήταν σε διαβουλεύσεις ότι οκ, η Δέσποινα θα κάνει μία συναυλία ποπ, λαϊκή, τη δική της συναυλία. Δεν είχαν συμφωνήσει ότι θα έχει κάποια χροιά και ότι συνήθως είναι η σκηνή καθαρή".
Και πρόσθεσε: "Εμάς μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα βγούμε στη σκηνή όταν ήμασταν στο καμαρίνι. Μας προστάτευσαν να φύγουμε γιατί η δήμαρχος μίλησε πιο έντονα και ο κόσμος έχει αναστατωθεί. Μα έβγαλαν έξω και μας γύρισαν στο ξενοδοχείο. Η Δέσποινα έφυγε κατευθείαν" .
Κλείνοντας, η Ευγενία Λιάκου δήλωσε: "Δεν την έχουμε δει τη Δέσποινα γιατί έφυγε κατευθείαν, αλλά εμείς είμαστε καλά. Στεναχωρήθηκα που έγινε αυτό γιατί ο κόσμος έρχεται να ακούσει μουσική".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr