Follow us

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτέθηκε σε υπάλληλο του αεροδρομίου - "Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν παραιτούμαι"

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη να χειροδικεί σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρόμιου "Ελ. Βενιζέλος"

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη να χειροδικεί σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρόμιου "Ελ. Βενιζέλος".

Για την καταγγελία εις βάρος του της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων για την επίθεση σε υπάλληλο του "Ελευθέριος Βενιζέλος" και το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε απάντησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και το "Σήμερα" ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, αλλά αρνήθηκε ότι υπήρξε χειροδικία.

"Αν υπάρξει νομικό πρόβλημα, είναι αυτονόητο ότι θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσω σωστά, όπως ο κάθε πολίτης, την δικαιοσύνη" είπε χαρακτηριστικά.

"Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση και από τον υπάλληλο" πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν προτίθεται να παραιτηθεί, ο ίδιος απάντησε πως δεν υπάρχει καμία σκέψη για παραίτηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Σε αυτά τα εστιατόρια, η αθηναϊκή κουζίνα δεν φοβάται να πειραματιστεί

Οι σεφ της πόλης παίζουν με υλικά, τεχνικές και γαστρονομικές παραδόσεις χωρίς όρια. Η modern creative σκηνή της Αθήνας εξελίσσεται σε ένα ζωντανό εργαστήριο γεύσεων που γεννά ιδέες, τάσεις και εμπειρίες.

05 Φεβ 2026 12:54