Follow us

Ο Ιάσονας Μανδηλάς τραγουδά πως είναι... "Τρελός Για Σένα"

Το "Τρελός Για Σένα" παρουσιάζεται στο κοινό με ένα δυναμικό και εντυπωσιακό είναι music video, με τον Ιάσονα Μανδηλά πρωταγωνιστή σε ένα ιδιαίτερο ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ δύο ανδρών

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ένα χρόνο μετά το single του "Τρέλα", ο Ιάσονας Μανδηλάς, ο ανατρεπτικός queer καλλιτέχνης με την ιδιαίτερη αισθητικήκαι τις εντυπωσιακές χορευτικές ικανότητες, μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο του single με τίτλο "Τρελός Για Σένα".

Το "Τρελός Για Σένα" που κυκλοφορεί από τη Minos Emi, A Universal Music Company, αποτελεί ένα club banger με danceκαι pop στοιχεία, άρτια εναρμονισμένα με το προφίλ και τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα του Ιάσονα, ο οποίος δεν σταματάει ποτέ να πειραματίζεται.

Το "Τρελός Για Σένα" φέρει την υπογραφή του APON, ενός καλλιτέχνη που έχει απασχολήσει τα charts τον τελευταίο καιρό με τις επιτυχίες του, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στη δημιουργία των δύο προηγούμενων single του Ιάσονα "Λουλούδι" και "Τρέλα".

Άκρως δυναμικό και εντυπωσιακό είναι και το music video του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία του Steven Airth, με τον Ιάσονα Μανδηλά πρωταγωνιστή σε ένα ιδιαίτερο ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ δύο ανδρών.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς τραγουδά πως είναι... "Τρελός Για Σένα"

Ο Ιάσονας πρόκειται να εμφανιστεί αφιλοκερδώς ζωντανά στην κεντρική σκηνή του Cyprus Pride 2024, το Σάββατο 1Ιουνίου, στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Βρείτε το "Τρελός για Σένα" σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://iasonasmandilas.lnk.to/TrelosGiaSenaPR

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα