Follow us

O Χρήστος Μάστορας στις πρώτες φωτογραφίες ως Στέλιος Καζαντζίδης

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας "Υπάρχω"

Χρήστος Μάστορας - Υπάρχω

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας "Υπάρχω" με θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη και πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα.

Η μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς, με την υπογραφή της Tanweer, βασίζεται στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα υποδυθεί ο διάσημος τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος "ΜΕΛΙSSES".

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν πέρα από τον Χρήστο Μάστορα, η Κλέλια Ρένεση, η Ασημένια Βουλιώτη, η Αγορίτσα Οικονόμου, ο Δημήτρης Καπουράνης και η Άννα Συμεωνίδου.

Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης κ.α.

Τι θα δούμε στο "Υπάρχω"

H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Μία ταινία - αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του "μίλησε" στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη - για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους από την Tanweer στις 19 Δεκεμβρίου.

Ο Χρήστος Μάστορας στα γυρίσματα της ταινίας "Υπάρχω"

Στα γυρίσματα της ταινίας "Υπάρχω"

Στα γυρίσματα της ταινίας "Υπάρχω"

banner

Κλέλια Ρένεση & Χρήστος Μάστορας στα γυρίσματα της ταινίας "Υπάρχω"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα