Το Mega επανέρχεται με δεύτερο ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη

"#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ - Ο δρόμος προς τη δίκη" το δεύτερο ντοκιμαντέρ για την τραγωδία στα Τέμπη

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 00:10, το MEGA επανέρχεται με δεύτερο ντοκιμαντέρ για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία που κόστισε τη ζωή σε 57 νέους ανθρώπους.

Στο "#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ - Ο δρόμος προς τη δίκη", η Ανθή Βούλγαρη βάζει στο κάδρο τον αγώνα για απονομή δικαιοσύνης: όλη η πορεία από τη μοιραία νύχτα έως τη δικαστική αίθουσα.

H δημοσιογράφος παρουσιάζει, για πρώτη φορά, όσα αναμένεται να κατατεθούν στη μεγαλύτερη δίκη των τελευταίων χρόνων.

Ο "Γολγοθάς" των οικογενειών, οι έρευνες, τα ντοκουμέντα. Συγγενείς των θυμάτων, εμπειρογνώμονες, δικηγόροι, καθηγητές Νομικής αλλά και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, παραθέτουν στοιχεία, αποσαφηνίζουν τις διαδικασίες και εξηγούν το νομικό πλαίσιο εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσης.