Follow us

Μόνο στο Yupiii! Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του "Maestro 2"

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του "Maestro"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Maestro R

Δυναμικά ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος της σειράς "Maestro" που καθήλωσε το κοινό.

Στα πρoσεχή επεισόδια θα δούμε τον Ορέστη να ζει "παγιδευμένος" με την Αλεξάνδρα για χάρη του παιδιού. Η Κλέλια δέχεται διαρκώς πυρά από τον Θάνο, εξαιτίας της ζήλιας του και ειδικά όταν εκείνη δεν ενθουσιάζεται με την πρόταση γάμου που της κάνει.

Δεν έχει βγάλει από το μυαλό της τον Ορέστη, όπως ούτε εκείνος. Η συνάντησή τους μπορεί να είναι αμήχανη, αλλά σύντομα παρασύρονται από το πάθος τους. Οι ζωές όλων, όμως, αλλάζουν όταν ανασύρεται η σορός του Χαράλαμπου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Η απομάκρυνση του Ορέστη από το ωδείο προκαλεί την οργή της Κλέλιας. Απευθύνεται στο διευθυντή, ο οποίος της υπενθυμίζει ότι είχαν σχέση στο παρελθόν, γεγονός που αν γίνει γνωστό θα έχει επιπτώσεις στη φήμη του ωδείου. Εκείνη με θάρρος του απαντά ότι αν δεν επιστρέψει στο ωδείο ο Ορέστης, θα φύγει κι εκείνη κάνοντας καταγγελία.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΜΑΧΗ

Ο Ορέστης κολυμπάει στον κυκεώνα των προβλημάτων του, καθώς η συμβίωση με την Αλεξάνδρα είναι βαρίδι στη ζωή του. Λατρεύει το παιδί του, αλλά η συγκατοίκηση είναι γεμάτη συγκρούσεις. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα νιώθει ότι ο Ορέστης δεν τη θέλει, ενώ εκείνος πολεμά μέσα του το "φάντασμα" της Κλέλιας και όσα έζησαν στο νησί με κάθε "όπλο". Η ζωή της Κλέλιας με τον Θάνο μέσα στο πολυτελές σπίτι του μοιάζει περισσότερο με "χρυσό κλουβί" παρά με ερωτική φωλιά. Εκείνος ζηλεύει αφόρητα το παρελθόν της με τον Ορέστη, εκείνη προσπαθεί να ξεχάσει αυτό το παρελθόν μέσα από τη σχέση τους και τελικά οι καβγάδες είναι διαρκώς στο κάδρο της συμβίωσής τους. Ο Θάνος, βλέποντας πως η Κλέλια είναι αποφασισμένη να φύγει από το σπίτι του, της κάνει πρόταση γάμου. Πιστεύει πως έτσι θα τη συγκινήσει... Μάταια όμως, καθώς η απάντησή της είναι αρνητική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα