Follow us

Η Γη της ελιάς | Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι ο Μάνος κάνει χρήση αμφεταμινών και το ζευγάρι συγκρούεται! Όλες οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Eβδομάδα αποκαλύψεων έρχεται στη δραματική σειρά του MEGA "Η γη της ελιάς"

Η γη της Ελιάς - Γ' κύκλος - Rnew

Eβδομάδα αποκαλύψεων έρχεται στη δραματική σειρά του MEGA "Η γη της ελιάς".

Η Αρετή αποδεικνύεται πως είναι αθώα και αποφυλακίζεται. Ο Δημοσθένης μαθαίνει για τη σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά και αποφασίζει να τους παντρέψει. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι ο Μάνος κάνει χρήση αμφεταμινών και το ζευγάρι συγκρούεται.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 12 έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου:Επεισόδιο 156 (Κυριακή 12 Μαΐου στις 21:00)

Επεισόδιο 156 (Κυριακή 12 Μαΐου στις 21:00)

Ο Δημοσθένης, μετά την επιστροφή της Ασπασίας, είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Ωστόσο, οι δυο τους κάνουν μια συζήτηση ξεκαθαρίσματος κι εκείνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ασπασία ότι η Ελένη παρίστανε την αρραβωνιαστικιά του προκειμένου να την κάνει να ζηλέψει. Η Θεοδώρα παρακαλάει τη Μαργαρίτα να τη δεχθεί πίσω στο σπίτι, όμως εκέινη είναι αποφασισμένη να της δώσει ένα καλό μάθημα. Ο Μιλτιάδης, ο οποίος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, εξακολουθεί να στέκεται δίπλα της και να τη βοηθάει με τη φροντίδα της μικρής Στέλλας. Ο Λυκούργος κάνει μια κουβέντα στην Αφροδίτη σχετικά με τον Χρήστο και την Αριάδνη. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο μοναστήρι για να προσπαθήσει να πείσει τη Χάιδω να γυρίσει στο σπίτι της. Ο Κουράκος καταστρώνει ένα σχέδιο προκειμένου να αναγκάσει τον Χοτζέα να εκδηλωθεί και παράλληλα η Μαργαρίτα παρακολουθεί τη γυναίκα του Τάσου. 


 

Επεισόδιο 157 (Δευτέρα 13 Μαΐου στις 21:00)

Επεισόδιο 157 (Δευτέρα 13 Μαΐου στις 21:00)

Ο Κουράκος συλλαμβάνει τη γυναίκα του Τάσου με τον εραστή της, καθώς και τον συνεργό τους, και τους ανακρίνει. Όταν ο συνεργός τελικά ομολογεί, όλοι με ανακούφιση μαθαίνουν πως η Αρετή είναι αθώα και έχει προφυλακιστεί άδικα. Στο μεταξύ, με έκπληξη ο Στάθης μαθαίνει ότι η Ασπασία γύρισε στον Δημοσθένη και τους εκφράζει τη χαρά του. Η Κούλα πηγαίνει στο σπίτι τους για φαγητό και παριστάνει πως συναντάει τον Δημοσθένη για πρώτη φορά. Η Χάιδω ανοίγει την ψυχή της στον πνευματικό τής Μονής και εξομολογείται τις έντονες τύψεις της για τον θάνατο του Φίλιππου, καθώς θεωρεί τον εαυτό της υπέυθυνο. Ο Τζον προτείνει στον Στάθη να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως ελαιοπαραγωγοί και να εξάγουν λάδι σε Αμερική και Κίνα. Ο Ισίδωρος κάνει μια σοβαρή συζήτηση στην Αμαλία για το μέλλον της κοινής τους ζωής. Ο Λυκούργος ανακοινώνει στην Αρετή ότι θα αποφυλακιστεί. Η Μαργαρίτα, μη γνωρίζοντας ότι ο Δημοσθένης έχει άγνοια, του αποκαλύπτει για τη σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά.

 


 

Επεισόδιο 158 (Τρίτη 14 Μαΐου στις 21:00)

Επεισόδιο 158 (Τρίτη 14 Μαΐου στις 21:00)

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι η Ειρήνη έχει δεσμό με τον Παρασκευά κάτω από τη μύτη του κι αναθέτει στον Βαγιάκο να την παρακολουθήσει. Η Αρετή μετράει τις ώρες μέχρι την αποφυλάκισή της, ενώ η Ασπασία και η Κούλα ετοιμάζονται να την υποδεχθούν. Η Ασπασία προτρέπει τον Δημοσθένη να ψάξει για το χαμένο μωρό και να κάνουν όλοι μαζί μια νέα αρχή. Ο Στάθης κι ο Τζον δίνουν τα χέρια κι αποφασίζουν να συνεταιριστούν. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να μη δέχεται τη Θεοδώρα στο σπίτι της και η Αθηνά αποφασίζει να τη φιλοξενήσει. Η Βασιλική επισκέπτεται τη Χάιδω με σκοπό να την πείσει να γυρίσει.


 

banner
Επεισόδιο 159 (Τετάρτη 15 Μαΐου στις 21:00)

Επεισόδιο 159 (Τετάρτη 15 Μαΐου στις 21:00)

Η Χάιδω εξομολογείται στη Βασιλική ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα αφήσει το μοναστήρι κι ο Λυκούργος ταράζεται πολύ με αυτή την είδηση. Ο Τζον και η Αθηνά οργανώνουν τον γάμο τους και κανονίζουν το γαμήλιο τραπέζι. Ο Πότης αρνείται να ενδώσει στους εκβιασμούς της Άννας και δείχνει αποφασισμένος να πατήσει πόδι σε σχέση με τα έξοδα. Η Αμαλία θυμάται τον παλιό καλό εαυτό της και ο Ισίδωρος επιβραβεύει την αλλαγή της. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Παρασκευά ότι ο Δημοσθένης έμαθε για τη σχέση του με την Ειρήνη κι εκείνος τρέμει ότι θα τους παντρέψει με το ζόρι. Ο Μάνος και η Μαρίνα απολαμβάνουν την εκδρομή τους στην Κύπρο μέχρι τη στιγμή που εκείνη ανακαλύπτει το μπουκαλάκι με τις αμφεταμίνες.

 


 

Επεισόδιο 160 (Πέμπτη 16 Μαΐου στις 21:00)

Επεισόδιο 160 (Πέμπτη 16 Μαΐου στις 21:00)

Ο Μάνος αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Μαρίνα για τα χάπια που βρήκε και η ανησυχία της για τον εθισμό του στις αμφεταμίνες είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς νιώθει τρομερά εκτεθειμένος απέναντι στον Δημοσθένη, ο οποίος πλέον ξέρει τα πάντα για την κρυφή του σχέση με την Ειρήνη. Η Φιλιώ διαλέγει το ρούχο που θα βάλει η Αθηνά στον γάμο, αλλά δεν θέλει με τίποτα να το δει ο Τζον. Αργότερα, οι μελλόνυμφοι ζητούν από τη Μαργαρίτα και την Αναστασία να είναι μάρτυρες στον γάμο κι εκείνες δέχονται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Τρόμο αισθάνεται ο Πότης όταν ακούει το καινούριο χόμπι που θέλει να ξεκινήσει η Άννα. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στην Κούλα τη στιγμή που πάει να γραφτεί στο γυμναστήριο και συναντάει εκεί για πρώτη φορά τον αστυνόμο Κουράκο. Η απογοήτευση της Αρετής είναι ολοφάνερη τη στιγμή που αποφυλακίζεται και συνειδητοποιεί ότι δεν την περιμένει κανείς έξω από τη φυλακή, εκτός από τον Λυκούργο.


 

Επεισόδιο 161 (Παρασκευή 17 Μαΐου στις 21:40)

Επεισόδιο 161 (Παρασκευή 17 Μαΐου στις 21:40)

Επεισόδιο 161 (Παρασκευή 17 Μαΐου στις 21:40)

Η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι αποφυλακίστηκε, ενώ ο Λυκούργος την πληροφορεί πως τα χρωστάει όλα στη Μαργαρίτα που κυνήγησε την υπόθεσή της προσωπικά και με όλες τις δυνάμεις της . Η Αμαλία πληροφορεί τον Ισίδωρο πως βρήκε στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει. Αργότερα εκείνος κάνει μια κουβέντα μαζί της, όμως η Μαρίνα δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τον Μάνο. Η Αφροδίτη με τον Κουράκο πηγαίνουν στην ταβέρνα να φάνε κι εκεί η ατμόσφαιρα, λόγω της Αριάδνης, είναι πολύ ηλεκτρισμένη. Ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη κι εκείνη παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Παρασκευά και ότι θέλει να τον παντρευτεί. Έτσι, ο Δημοσθένης αποφασίζει να αναλάβει δράση και καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του. Η Άννα μαζί με τον Πότη ξεκινούν σκοποβολή, το νέο τους χόμπι. Η Αθηνά πηγαίνει στο μοναστήρι και βλέπει τη Χάιδω. Ο Μάνος για μία ακόμη φορά αντιδρά άσχημα στην προσπάθεια της Μαρίνας να του μιλήσει για τις αμφεταμίνες. Ο Δημοσθένης, χωρίς πολλά λόγια, στριμώχνει τον έντρομο Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη, ενώ η Αρετή κάνει επίθεση φιλίας και ευγνωμοσύνης στη Μαργαρίτα.


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα