Follow us

Famagusta | Η Χριστίνα εκ βαθέων για την προσωπική της τραγωδία! Τα πάντα για το συγκλονιστικό επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς "Famagusta"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η συνάντηση της Χριστίνας με τον χαμένο της γιο γίνεται πραγματικότητα στο νέο επεισόδιο της σειράς "Famagusta", την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 22:40, στο MEGA.

Έχοντας αφήσει πίσω τους όσα τους εμπόδιζαν, μητέρα και γιος θα ξαναζήσουν τις τραυματικές στιγμές του αποχωρισμού. Η Χριστίνα περιγράφει στην κάμερα του ντοκιμαντέρ τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της για πάντα, μετά την τουρκική εισβολή του ’74.

Η Σιμώνη εκλιπαρεί τον Μάικλ να διακόψουν την παράνομη σχέση τους, όμως εκείνος αντιστέκεται. Η Μαριάννα παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θα ξαφνιάσει τον Θοδωρή στη φυλακή. Η Σοφία μαθαίνει έντρομη πως ο γιος της γνωρίζει πως είναι υιοθετημένος.

Αναλυτικότερα...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 (Κυριακή 12 Μαΐου)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 (Κυριακή 12 Μαΐου)

Σε flashback από το 1974, ο φοιτητής Αντρέας στο Λονδίνο, συναντά τυχαία τον ενός έτους Μάικλ… Στο σήμερα, η Σοφία ενημερώνει τη Μαίρη πως ο Μάικλ γνωρίζει πως είναι υιοθετημένος, και ζητά τη βοήθειά της. Η Χριστίνα αφηγείται στην κάμερα του ντοκιμαντέρ όλα τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην εισβολή και μιλά εκ βαθέων για την προσωπική τραγωδία που βίωσε. Η Ιφιγένεια νιώθει ανήμπορη μπροστά στις αναπόφευκτες εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του Παύλου. Ο Μάικλ και η Σιμώνη – γεμάτη ενοχές για την απιστία της - περνούν ένα παθιασμένο διήμερο μαζί στο Λονδίνο. Η παράτολμη Μαριάννα επισκέπτεται τον Θοδωρή στη φυλακή και του ανακοινώνει πως θα τον υπερασπιστεί στην έφεση, καθώς θέλει το παιδί τους να μεγαλώσει με τον πατέρα του. Η Σιμώνη παραδέχεται στον Μάικλ πως η σχέση τους είναι αδιέξοδη, γιατί δεν μπορεί να χωρίσει τον σύζυγο της, όμως εκείνος αρνείται να παραδώσει τα όπλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα