Follow us

Μάθε τα πάντα για το "Σπίτι με το Mega" με τον Αντώνη Ρέμο

Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στο "Σπίτι με το Mega" με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 22:10, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο "Σπίτι με το Mega" τον Αντώνη Ρέμο.

Μάθε τα πάντα για το "Σπίτι με το Mega" με τον Αντώνη Ρέμο

Ο ερμηνευτή ερμηνεύει τραγούδια - σταθμούς της πολύχρονης καριέρας του: "Έλα να με τελειώσεις", "Είναι στιγμές", "Εκατό φορές κομμάτια", "Μείνε λίγο στη γραμμή", "Μέχρι το τέλος του κόσμου", "Όλα για σένα", κ.ά.

Εκλεκτοί καλλιτέχνες τιμούν με την παρουσία τους τον Αντώνη Ρέμο. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Βιολέτα Ίκαρη και η Ελένη Φουρέιρα ερμηνεύουν solo γνωστά τραγούδια τους και συναντιούνται επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο σε μοναδικά ντουέτα.

Σπίτι με το MEGA
Σπίτι με το MEGA

Στη βραδιά συμμετέχει η Στεφανία Ρίζου. Special guest, ο Σταμάτης Γονίδης.

Σπίτι με το MEGA

Στο μουσικό αυτό αφιέρωμα, τον Αντώνη Ρέμο πλαισιώνουν καρδιακοί φίλοι του: η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, η Στέλλα Στυλιανού, η Δέσποινα Τσόκου, ο Νίκος Γκέλια και ο Γιώργος Κυβέλλος.

Σπίτι με το MEGA

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τον Μίμη Πλέσσα σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του μαέστρου. Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης υποδέχεται τον τραγουδιστή στο σπίτι του. Με τον ίδιο στο πιάνο και με οδηγό τη φωνή του Αντώνη Ρέμου ένα μελωδικό ταξίδι ξεκινά σε αξεπέραστους ήχους. Στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα βρίσκεται πάντα η αγαπημένη του Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα.

Σπίτι με το MEGA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα