Follow us

Ο Θοδωρής οδηγείται στη φυλακή για τον φόνο της Ελένης! Όσα θέλεις να ξέρεις για το νέο επεισόδιο του Famagusta

Η "Famagusta" επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου με τον δεύτερο κύκλο

Ο β’ κύκλος της σειράς "Famagusta" κάνει πρεμιέρα απόψε στο MEGA, σε νέα ώρα, στις 22:40. Η αλήθεια για τον φόνο αποκαλύπτεται και οι ζωές των ηρώων αλλάζουν.

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA επιστρέφει στη μικρή οθόνη ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο της ισορροπίας ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Οι τηλεθεατές παρακολουθούν τα γεγονότα που οδήγησαν το χαμένο μωρό στο Λονδίνο, την ώρα που οι βιολογικοί του γονείς θρηνούσαν τον χαμό του πίσω στην Κύπρο. Παράλληλα, τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ αναδεικνύουν ακόμη περισσότερες ανθρώπινες ιστορίες από τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο πόλεμος του ’74.

Ο Θοδωρής οδηγείται στη φυλακή για τον φόνο της Ελένης, αφήνοντας την οικογένεια Σέκερη σε σοκ. Ο Μάικλ επιστρέφει στην καταγραφή μαρτυριών για το ντοκιμαντέρ και έρχεται πιο κοντά με τη βιολογική του μητέρα. Η Ιφιγένεια αποκτά την επιμέλεια του Αντρίκου, την ώρα που η υγεία του Παύλου επιδεινώνεται.

Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς "Famagusta"


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (Κυριακή 7 Απριλίου)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (Κυριακή 7 Απριλίου)

Ο χαμένος γιος της οικογένειας Σέκερη φτάνει στο Λονδίνο το 1974 και βυθίζει τη Χριστίνα και τον Ανδρέα στη θλίψη, πίσω στην Κύπρο. Η δίκη καταλήγει να έχει αίσιο αποτέλεσμα για τον Μάικλ. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής οδηγείται στη φυλακή, αναμένοντας να δικαστεί για τον φόνο της Ελένης. Ο Μάικλ εξοργισμένος και προδομένος, απολύει την Κατερίνα από το ντοκιμαντέρ. Πλημμυρισμένος από ενοχές, ο Κλεάνθης ζητά να φύγει από τη φάρμα! Παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα, η Σιμώνη ξεκαθαρίζει στην οικογένεια Σέκερη πως δεν αισθάνεται κακία για κανέναν, ενώ ο Παύλος ζητάει συγνώμη απ’ τον Μάικλ. Η Ιφιγένεια αποκτά και πάλι την επιμέλεια του Αντρίκου, κάτι που ανακουφίζει τον Παύλο, όσο η υγεία του επιδεινώνεται. Μια αμοιβαία έλξη διαφαίνεται μεταξύ της Σιμώνης και του Μάικλ μετά την αθώωσή του. Οι μαρτυρίες για το ντοκιμαντέρ συνεχίζονται. Αυτή τη φορά μια ηλικιωμένη Κύπρια περιγράφει πως ο γάμος της με Τουρκοκύπριο οδήγησε τα δίδυμα αγόρια της να πολεμήσουν το ένα εναντίον του άλλου κατά την εισβολή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα