Follow us

Ο Αντώνης Ρέμος στην κριτική επιτροπή του J2US;

Τι συμβαίνει με το "J2US" και την κριτική επιτροπή του;

Αντώνης Ρέμος

Για δύο Σάββατα θα βρεθεί εκτός "J2US" η Καίτη Γαρμπή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θα δώσει το "παρών" στο μουσικό show του Alpha λόγω της περιοδείας που θα κάνει με τον γιο της στην Αυστραλία.

Διαβάστε Επίσης

Το πρωί του Σαββάτου στο "I love Σουκου" με τη Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκαν στην εν λόγω απουσία από το μουσικό σοου, με τον Σάββα Μπίτζα να δίνει το δικό του ρεπορτάζ για την αντικατάσταση της Καίτης Γαρμπή.

"Η Καίτη Γαρμπή τον Μάιο πρόκειται να απουσιάσει δυο μέρες από το Just the two of us, δυο Σαββατα, 18 και 25/5. Θα είναι στην Αυστραλία και θα κάνει περιοδεία με το γιο της, Δημήτρη. Άρα μια καρέκλα μένει κενή και θα δούμε έναν guest. Τον Αντώνη Ρέμο που θα την αντικαταστήσει όσο εκείνη θα απουσιάζει. Ο Αντώνης Ρέμος θα είναι ο πρώτος από τους guest, ο οποίος θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής, εφόσον η Καίτη Γαρμπή θα απουσιάσει… Μένει να δούμε ποιον άλλο guest θα κλείσει ο Νίκος Κοκλώνης, γιατί όπως είπαμε προηγουμένως δυο μέρες θα λείπει η Καίτη Γαρμπή. Και μπορεί να είναι έκπληξη, να δούμε τον Νίκο Μουτσινά" είπε ο Σάββας Μπίτζας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα