Follow us

Τα νέα πρόσωπα του "Maestro" & οι ηθοποιοί που θα τα υποδυθούν

Οι προσθήκες στον δεύτερο κύκλο του "Maestro"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Maestro

Ο πολυαναμενόμενος νέος κύκλος του "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Πέμπτη 16 Μαΐου και θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από το Netflix.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού "Τηλεθεατής" παρουσιάζει τους νέους χαρακτήρες της δραματικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού αλλά τους ηθοποιούς που θα τους υποδυθούν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ"

H δεύτερη σεζόν αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ η σειρά θα ολοκληρωθεί στην τρίτη σεζόν, τεσσάρων επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με τη δολοφονία του Χαράλαμπου. Στο δεύτερο κύκλο έχουμε νέες αφίξεις. Ο Νίκος Ψαρράς θα υποδυθεί το δικηγόρο της Αλεξάνδρας, καθώς η σύζυγος του Ορέστη έχει δύο ανοιχτά μέτωπα που απαιτούν νομική εκπροσώπηση: το ένα αφορά την εταιρία της και το άλλο τη δολοφονία του Χαράλαμπου. Στην εξιχνίαση της εγκληματικής ενέργειας ενεργό συμμετοχή έχει ο αστυνομικός διευθυντής των Παξών, Δημοσθένης, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Μπερικόπουλος. Στη σειρά μπαίνει και η Λένα Παπαληγούρα, η οποία ερμηνεύει την αδελφή του γιατρού του νησιού, Μιχάλη, που σπεύδει να του συμπαρασταθεί, καθώς βρίσκεται σε συναισθηματικό αδιέξοδο.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ

Με τον Ορέστη να γίνεται πατέρας ενός αγοριού από την Αλεξάνδρα και να έχει επιστρέψει στην Αθήνα, σηκώνεται η αυλαία του νέου κύκλου. Μια σχέση αποτέλεσμα συμβιβασμού και όχι αγάπης. Στην Αθήνα έχει μετακομίσει και η Κλέλια μαζί με τον αδελφό της Αντώνη, για να μη βρίσκονται στο νησί όταν θα ανακαλυφθεί το πτώμα του Χαράλαμπου...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα