Follow us

Αλλαγές στην prime time του Alpha - Τα σενάρια διαδοχής του "Σασμού"

Οι επικρατέστερες προτάσεις για την prime time του Alpha μετά το τέλος του "Σασμού"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Σασμός - Δημήτρης Λάλος & Μαρία Τζομπανάκη

Διορθωτικές αλλαγές στην prime time ζώνη ετοιμάζεται να κάνει ο Alpha σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη "Real Life".

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της της εφημερίδας, μετά το τέλος του "Σασμού" το κανάλι αποχαιρετά τις καθημερινές σειρές και "σπάει" το slot των 21:00 στα δύο με νέες σειρές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο επικρατέστερες προτάσεις που θα μοιραστούν τη ζώνη των 21:00 με δύο-τρία επεισόδια η κάθε μία, οι οποίες φέρουν βέβαια άρωμα "Σασμού".

Πιο συγκεκριμένα, η μία πρόταση αφορά μία νέα σειρά εποχή σειρά εποχής με τίτλο "Εξομολόγηση", βασισμένη σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη.

Η δεύτερη πρόταση αφορά, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μία σύγχρονη αστυνομική σειρά με τίτλο "Ο τιμωρός", η οποία βασίζεται στην αμερικανική σειρά "Punisher".

Το ρεπορτάζ της "Real Life" σημειώνει επίσης ότι ο Δημήτρης Λάλος προορίζεται για τον ρόλο του "Τιμωρού" ενώ η Μαρία Τζομπανάκη βρίσκεται σε συζητήσεις για με την εταιρεία παραγωγής για την αξιοποίησή της στην "Εξομολόγηση".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα