Follow us

Ψυχοκόρες | Η Μαρίκα πιάνει στα πράσα τη Νέλλα! Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στα δύο νέα επεισόδια της σειράς "Ψυχοκόρες"

Οι "Ψυχοκόρες" επιστρέφουν στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1 την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21:00, με δύο καθηλωτικά επεισόδια.

Επεισόδιο 5 – «Φίλος ή Εχθρός;»

Επεισόδιο 5 – «Φίλος ή Εχθρός;»

Η Φρόσω προσπαθεί να το σκάσει από τους παραγιούς του Νάτση. Η Μάγια κάνει μια πετυχημένη ομιλία στα Μέγαρα και μαζί με την Βασιλική δίνουν συνέντευξη στην εφημερίδα «Πόλις», όπου η Βασιλική βρίσκει ευκαιρία να αναφερθεί στις αδερφές της. Ο Ερμής συνεχίζει τον εκβιασμό στην Βασιλική, ενώ η περιέργεια του Παύλου για εκείνη μεγαλώνει. Η Δεσποινιώ προσελκύει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του Κοσμά Κοτρώτση. Η εξάρτηση της Νέλλας από το όπιο αυξάνεται, ενώ επιστρέφει και ο γιος της ο Σώτος από τις σπουδές του στο εξωτερικό, τον οποίο γνωρίζει τυχαία η Μαρίκα, στην προσπάθειά της να βρει τη Βικτωρία.

Επεισόδιο 6 – «Καλύτερα τα ψέματα»

Επεισόδιο 6 – «Καλύτερα τα ψέματα»

Η Φρόσω ξεφεύγει από τον Θωμά τον εργάτη του Νάτση και τρέχει πληγωμένη στο δάσος για να κρυφτεί. Εκεί την βρίσκει ο Μέλιος και την περιθάλπει στην καλύβα του. Η Μαρίκα, που μοιάζει να βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Σώτου, βλέπει κατά λάθος τη Νέλλα με τον εραστή της Τάσο αλλά και την Όλγα να προσπαθεί με πρωτόγονους τρόπους να απαλλαγεί από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η Μάγια συναντά την Βικτωρία, την ίδια στιγμή που οι υποψίες του Παύλου για τις πραγματικές γραμματικές γνώσεις της Βασιλικής μεγαλώνουν. Ταυτόχρονα, μεγαλώνει και η αντιδραστική του συμπεριφορά απέναντι στη Μάγια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα