Follow us

Η γη της Ελιάς | Ο Χρήστος "τελειώνει" την Αριάδνη! Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια! Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στη σειρά "Η γη της Ελιάς";

Η γη της Ελιάς - Γ' κύκλος - Rnew

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Η γη της ελιάς".

Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους στη δραματική σειρά του MEGA "Η γη της ελιάς" και είναι εκείνα που θα καθορίσουν τη μοίρα των ηρώων της Μάνης. Η Κούλα (Χριστιάνα Αρτεμίου), γνωρίζει την Αρετή στη φυλακή και θα παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή της. Ο Παναγιώτης Βαφέας (Βασίλης Μιχαήλ) φτάνει στην Αρεόπολη, αλλά η παρουσία του εκεί δεν θα είναι για καλό.

Όσα θα δούμε στη δραματική σειρά του MEGA "Η γη της ελιάς" από την Κυριακή 17 έως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου

Επεισόδιο 117 (Κυριακή 17 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 117 (Κυριακή 17 Μαρτίου στις 21:00)

Η Αρετή, μετά την απόφαση του εισαγγελέα για την προφυλάκισή της, μεταφέρεται στις φυλακές κι εκεί γνωρίζει την Κούλα τη «συγκάτοικό» της στο κελί. Η Βασιλική, από τη μεριά της, δεν μπορεί να δεχθεί αυτή την εξέλιξη και είναι συντετριμμένη. Αντίθετα, ο Φίλιππος δείχνει να χαίρεται που, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ξεφορτώθηκαν την Αρετή. Η Αριάδνη επιστρέφει στο σπίτι του Στάθη, κι ενώ δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Χρήστο, παριστάνει πως είναι καλά για να μη δίνει αφορμές. Η Μαργαρίτα, μετά τις πληροφορίες που της έδωσε η Άννα για τη χήρα του Τάσου, αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως η Αρετή βρίσκεται άδικα στη φυλακή και μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Λυκούργο και τη Χάιδω. O Κωνσταντίνος λαμβάνει νέο, ανυπόγραφο απειλητικό σημείωμα, αλλά αυτή τη φορά το βρίσκει η Αλκμήνη. Ο Λυκούργος κάνει παράπονα στον Κουράκο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του εμπρησμού. Η Αριάδνη, σε ακόμα μια κίνηση καλής θέλησης, πηγαίνει στη Βασιλική για να της συμπαρασταθεί. Ο Παναγιώτης Βαφέας ο θείος του Σωτήρη, φτάνει στην Αρεόπολη.

Επεισόδιο 118 (Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 118 (Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 21:00)

Η Αριάδνη είναι πολύ χαρούμενη που κατάφερε να προσεγγίσει τη Βασιλική. Η Αρετή μαθαίνει για το παρελθόν της Κούλας και οι δύο συγκρατούμενες έρχονται πιο κοντά. Ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να πάρει την Αριάδνη και να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Μάνος εξομολογείται στη Μαρίνα κάποια πράγματα από το παρελθόν και η Μαρίνα ταράζεται. Ο Κωνσταντίνος ζητάει αποδείξεις για τα κρυφά χαρτιά του εκβιαστή προκειμένου να του δώσει τα χρήματα. Ο Παναγιώτης Βαφέας συναντά τον Φίλιππο και συγκρούεται μαζί του. Στη συνέχεια, ο Φίλιππος ενημερώνει τον Λυκούργο για το συμβάν. Η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τετ-α-τετ που της κινεί την περιέργεια.

Επεισόδιο 119 (Τρίτη 19 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 119 (Τρίτη 19 Μαρτίου στις 21:00)

Το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης προς την Αριάδνη γεμίζει τύψεις τόσο εκείνη, όσο και τον Χρήστο. Η Μαργαρίτα αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα για τη χήρα του Τάσου και παράλληλα ανησυχεί για τη Θοδώρα, καθώς όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως έχει αρχίσει να πίνει συστηματικά. Η Αθηνά προσπαθεί, μάταια, να κάνει τη Φιλιώ να δεχθεί τον Τζον και συγκρούσεις τους δίνουν και παίρνουν. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να σταματήσει την έρευνα για την Ξένια και το μωρό, ενώ ο Λυκούργος του ανακοινώνει πως βγήκε το διαζύγιό του με την Ασπασία. Ο Παρασκευάς παλεύει να συνετίσει τον Φίλιππο, αλλά η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική όλο και μεγαλώνει. Η Αμαλία ζητάει από τον Ισίδωρο να αναλάβει ένα πόστο ευθύνης στο ελαιοτριβείο. Ο Στάθης και η Αριάδνη ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Κωνσταντίνος συνειδητοποιεί πως ο εκβιαστής δεν μπλοφάρει και πως έχει στοιχεία στα χέρια του που τον καίνε.

banner
Επεισόδιο 120 (Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 120 (Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21:00)

Η Αμαλία διεκδικεί τη θέση της στην εταιρεία και ο Ισίδωρος δείχνει να το σκέφτεται. Ο Μιλτιάδης βρίσκει όλο και περισσότερα κοινά σημεία με τη Βασιλική και προσπαθεί να της δείξει τη μεγάλη συμπάθεια που τρέφει για εκείνη. Οι αναρτήσεις της Άννας στα social media με το ακριβό ρολόι κάνουν το σπίτι τους στόχο ληστών και ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος μαζί της. Η εμμονή της Αντωνίας με την Αλκμήνη δείχνει να κορυφώνεται και η Ισμήνη, με πολύ αυστηρό ύφος, της κρούει τον κώδωνα. Η συμπεριφορά τού Μάνου γίνεται όλο και πιο αλλοπρόσαλλη, και ο Ισίδωρος αρχίζει να ανησυχεί πραγματικά. Στο μεταξύ, η Φιλιώ εξαφανίζεται από το σπίτι και η Αθηνά με την Αναστασία χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Βαριά εθισμένος φαίνεται να είναι ο Μάνος, αφού με κάθε ευκαιρία παίρνει χάπια αμφεταμίνης.

Επεισόδιο 121 (Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 121 (Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 21:00)

Η εξαφάνιση της Φιλιώς έχει αναστατώσει πολύ την Αθηνά η οποία ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Στάθης και η Αριάδνη τακτοποιούνται στο σπίτι της Ιουλίας και, έχοντας ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, συνεχίζουν τη συγκατοίκησή τους χωρίς σκιές. Ο Κωνσταντίνος ζητάει από τον Δημοσθένη να καθαρίσει το θέμα με τον εκβιασμό που δέχεται και καταστρώνουν μαζί ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης. Ο Μάνος, όσο περνούν οι μέρες, φέρεται και πιο παράξενα, ανησυχώντας τον Ισίδωρο αλλά και τη Μαρίνα. Η δίκη της Χάιδως πλησιάζει και, τόσο εκείνη, όσο και ο Λυκούργος ανησυχούν για την έκβαση. Η Χρυσούλα επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και την ενημερώνει ότι ο Στάθης και η Αριάδνη μετακόμισαν στο σπίτι της Ιουλίας. Η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητά να την επισκεφθεί στη φυλακή, προκαλώντας της ανησυχία.

Επεισόδιο 122 (Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 21:40)

Επεισόδιο 122 (Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 21:40)

Η Ασπασία αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητα της Αρετής και το συζητάει με την Ειρήνη. Μία ημέρα έχει μείνει μέχρι να ξεκινήσει το δικαστήριο της Χάιδως και όλοι δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στη Χάιδω, εκτός από τον Πότη ο οποίος θεωρεί ότι η μαρτυρία του στο δικαστήριο μπορεί να θεωρηθεί κουτσομπολιό. Ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης στήνουν παγίδα στον εκβιαστή. Ο Ισίδωρος κανονίζει με την Αφροδίτη να πάρει αίμα από όλους στο σπίτι για εξετάσεις, ώστε να πεισθεί και ο Μάνος... Το σχέδιό τους όμως θα ναυαγήσει και ο Μάνος θα αντιδράσει έντονα. Ο Στάθης πηγαίνει στη φυλακή να δει την Αρετή για χάρη της Βασιλικής, αλλά εκείνη, με το που τον βλέπει, αρχίζει τις κατάρες κι έτσι φεύγει έξαλλος. Ο Μάνος με τον Ισίδωρο φτάνουν στα άκρα, όταν ο Μάνος, νευριασμένος, μιλήσει στον πατέρα του όπως δεν του έχει ξαναμιλήσει ποτέ.

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα