Follow us

Η Παραλία | Μία αινιγιματική γυναίκα εισβάλλει στη ζωή του Χάρη! Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς "Η Παραλία"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Δημήτρης Μοθωναίος - Η Παραλία

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 "Η παραλία", η οποία μεταδίδεται από την Καθαρή Δευτέρα 18 έως και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, στις 22:45.

Ο Δημητρός περνάει όλο και περισσότερες ώρες με τη Μαίρη (Μαίρη Μηνά), ενώ μια ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσά τους.

Η Παραλία | Μία αινιγιματική γυναίκα εισβάλλει στη ζωή του Χάρη! Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια
Μαίρη (Μαίρη Μηνά)

Η Μαρία έχει αναλάβει ενεργό ρόλο ως ηγέτιδα του κοινοβίου των χίπηδων και υπερασπίζεται ενεργά τα δικαιώματα των γυναικών στο χωριό.

Την ίδια στιγμή, ο πιτσιρικάς (Νικολάκης Ζεγκίνογλου), έχοντας βρεθεί μπλεγμένος εξαιτίας της συμπεριφοράς του, στρέφεται στον Χάρη, αναζητώντας βοήθεια και ιατρική περίθαλψη.

Ο Χάρης βοηθάει τον πιτσιρικά να επανορθώσει για τη συμπεριφορά του και έρχεται αντιμέτωπος με μια αινιγματική, επιβλητική γυναίκα, τη χήρα (Μαρία Ναυπλιώτου) που θα του αλλάξει τη ζωή.

Η Παραλία - Δημήτρης Μοθωναίος - Μαρία Ναυπλιώτου
Η Παραλία - Δημήτρης Μοθωναίος - Μαρία Ναυπλιώτου

Αναλυτικότερα...

Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45 - Επεισόδιο 109

Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45 - Επεισόδιο 109

Μετά τις συλλήψεις χίπηδων, η γαλήνη επιστρέφει στο χωριό, φέρνοντας ελπίδα στους κατοίκους για μια ήρεμη ζωή. Η συρρικνωμένη κοινότητα των χίπηδων, αναζητώντας ηγέτη, στρέφεται σε ένα απρόσμενο πρόσωπο, ικανό να ηγηθεί, να διατηρήσει την ενότητα και να λειτουργήσει ως γέφυρα επικοινωνίας με το χωριό. Ένα έκτακτο περιστατικό στο ιατρείο του Χάρι, αναστατώνει για άλλη μια φορά τη ζωή του. Η φύση του περιστατικού και οι συνέπειές του, θα φέρουν τον Χάρι, για ακόμα μια φορά, αντιμέτωπο με το πονεμένο παρελθόν του.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45 - Επεισόδιο 110

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45 - Επεισόδιο 110

Ο Δημητρός περνάει όλο και περισσότερες ώρες με τη Μαίρη, βλέποντας την υγεία του σταδιακά να βελτιώνεται, ενώ μια ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσά τους. Ο Χάρι, από την άλλη πλευρά, έπειτα από τη συνάντησή του με τον πιτσιρικά, τον αναζητά σε όλο το χωριό για να διεκδικήσει ό,τι του έκλεψε. Με την εγκαθίδρυση του νέου αρχηγού των χίπηδων, ένα νέο σχέδιο βρίσκεται στα σκαριά, προκειμένου να ανακτήσει το κοινόβιο την εύνοια των κατοίκων του χωριού. Σε μια πρώτη απόπειρα συμφιλίωσης με τους κατοίκους των Ματάλων, ο Τόμι προσφέρεται να επικοινωνήσει με τον Λοΐζο, γεγονός που τον πληγώνει ακόμα περισσότερο, χωρίς να φέρει κανένα αποτέλεσμα υπέρ των χίπηδων.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45 - Επεισόδιο 111

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45 - Επεισόδιο 111

Η Μαρία έχει αναλάβει ενεργό ρόλο ως ηγέτιδα του κοινοβίου των χίπηδων και υπερασπίζεται ενεργά τα δικαιώματα των γυναικών στο χωριό. Η δυναμική της παρουσία έχει δημιουργήσει μια πολύ θετική εντύπωση στους χίπηδες, οι οποίοι βλέπουν σε εκείνη μια ηγετική φιγούρα, ικανή να λύσει τα προβλήματά τους. Παράλληλα, η Νάταλι και η Μαρία έρχονται όλο και πιο κοντά, καθώς τον τελευταίο καιρό περνούν ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί. Στο μεταξύ, η Νόνα βιώνει μια περίοδο θλίψης μετά την αναχώρηση του Ρόμπερτ. Παράλληλα, ο Μαρκ, νιώθοντας πίεση από το μυστικό που κουβαλά, αποφασίζει να μοιραστεί με τη Μαρία την ανάμειξή του στις παράνομες δουλειές του ναυαγίου με τον Σήφη και τον Γράντο. Την ίδια στιγμή, ο πιτσιρικάς, έχοντας βρεθεί μπλεγμένος για ακόμα μια φορά εξαιτίας της συμπεριφοράς του, στρέφεται στον Χάρη, αναζητώντας βοήθεια και ιατρική περίθαλψη. Ο Χάρης, με τη δική του σειρά, βοηθάει τον πιτσιρικά να επανορθώσει για τη συμπεριφορά του και έρχεται αντιμέτωπος με μια μυστηριώδη γυναίκα που θα του αλλάξει τη ζωή.

banner
Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45 - Επεισόδιο 112

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45 - Επεισόδιο 112

Ο Γράντος, συντετριμμένος από τα χτυπήματα της μοίρας, βρίσκεται σε απόγνωση και έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο αδιέξοδο που αφορά άμεσα τη ζωή του. Στο μεταξύ, η σχέση της Κερασίας και του Μάρκου δοκιμάζεται μετά την απρόσμενη εισβολή του Γράντου στο σπίτι τους, καθώς οι εντάσεις και οι συγκρούσεις φέρνουν ρήγματα στην αρμονία που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους. O Δημητρός αισθάνεται όλο και πιο άνετα με τη Μαίρη, με αποτέλεσμα να μοιράζεται μαζί της ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από τη ζωή του και την παιδική του ηλικία. Ο Χάρης περνάει μια ολόκληρη μέρα με τη χήρα και οι δυο τους ανακαλύπτουν ότι έχουν περισσότερα κοινά που τους ενώνουν απ’ όσα πίστευαν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα