Follow us

Το Night Out σε νέα μέρα προβολής! Αυτή είναι η καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Το Night Out και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έρχονται με νέο επεισόδιο την Τετάρτη 20 Μαρτίου

Το "Night Out" και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχονται την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 00:10 στο MEGA την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Η συνάντηση γίνεται στην ταράτσα του "Night Out", όπου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη "ξεδιπλώνει" τα προσωπικά και επαγγελματικά της σχέδια. Με αποκαλυπτική διάθεση μιλά για την τηλεοπτική επιστροφή της μετά από τρία χρόνια απουσίας, τα οποία ήταν συνειδητή απόφαση και όπως λέει, από τα ωραιότερα της ζωής της.

"Απείχα από την τηλεόραση γιατί είχα κουραστεί να δίνω λόγο για τα πάντα. Πάθαινα κρίσεις άγχους, γυρνούσα σπίτι, έκλεινα τα παντζούρια και έκλαιγα", εξομολογείται και δηλώνει πιο ήρεμη από ποτέ.

Όσον αφορά στις αλλαγές στα προσωπικά της, ξεκαθαρίζει ότι δεν αποφεύγει να αναφερθεί στη νέα της σχέση ούτε κρύβεται. "Είμαι πολύ υπερήφανη για την επιλογή μου. Απλά πλέον θέλω να προστατεύω το περιβάλλον μου", λέει.

Από την κουβέντα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" του MEGA, όπου τη βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο.

"Ο Κώστας Τσουρός στην αρχή δεν με συμπαθούσε και σχολίαζε το πόσο aggressive έβγαινα αλλά μιλήσαμε, τα λύσαμε και από τότε έχουμε μια φανταστική σχέση. Εκείνος ήταν ο λόγος που επέστρεψα στην τηλεόραση", παραδέχεται.

Η συνέχεια τη βρίσκει στον καναπέ του "Night Out", όπου μια έκπληξη θα της προκαλέσει συγκίνηση. Ένα αγαπημένο της πρόσωπο έρχεται στο πλατό και οι δυο τους "δοκιμάζονται" σε ένα παιχνίδι που απαιτεί ρυθμό και χορευτικές ικανότητες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα