Follow us

Τα απρόοπτα δεν αφήνουν αμέτοχο τον εξώστη - Όσα θα δούμε απόψε στο "MasterChef"

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το "MasterChef";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Με μία αποχώρηση ολοκληρώνεται η εβδομάδα στο "MasterChef" απόψε στις 21:00 στο Star.

Σημειώνουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο η Τάνια Παλ, αποχώρησε οικειοθελώς, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας και όλοι οι διαγωνιζόμενοι της ευχήθηκαν να έχει μια γρήγορη ανάρρωση.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε

Τρία μέλη από την μπορντό μπριγάδα, ο Γιάννης Γεωργίου, ο Μάριος Ιωάννου και ο Νίκος Κυψίδης, μαζί με τον Παναγιώτη Φραγκιουδάκη από την γκρι, καλούνται απόψε, Παρασκευή 15 Μαρτίου, να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι του MasterChef 2024!

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 τον chef Περικλή Κοσκινά, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την μπορντό μπριγάδα, όσο και αν δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο, οφείλουν να προσπαθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Το πιάτο αντιγραφής απαιτεί μεγάλη προσοχή στα βήματα της συνταγής και δεν επιτρέπει λάθη και αστοχίες. Μια μικρή απροσεξία μπορεί να αποβεί μοιραία και να στοιχίσει την παραμονή στο διαγωνισμό.

Τα απρόοπτα στην κουζίνα δεν αφήνουν αμέτοχο ούτε τον εξώστη και η προσπάθεια να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους, οδηγεί κάποιους σε εκνευρισμό και διαφωνίες.

Πριν, όμως, τη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου, οι τέσσερις υποψήφιοι έχουν μια τελευταία ευκαιρία, προκειμένου να εξαιρεθούν από την ψυχοφθόρα διαδικασία.

Η τελευταία ευκαιρία απόψε θα εξαρτηθεί από τις μαγειρικές, και όχι μόνο, γνώσεις τους. Εκείνος που θα απαντήσει σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών θα αποφύγει τη Δοκιμασία Αντιγραφής και θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των υπόλοιπων υποψήφιων προς αποχώρηση από την ασφάλεια του εξώστη.

Ποιοι θα είναι οι τρεις, που θα κληθούν να αντιγράψουν το πιάτο του καλεσμένου chef και ποιος θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 2024;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα