Follow us

MasterChef | Προβληματισμένοι οι κριτές στο αποψινό επεισόδιο: "Ίσως να ήταν και η πιο αδύναμη ομαδική"

Τι θα δούμε απόψε στο "MasterChef";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Απόψε επιστρέφει το "MasterChef" στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Star, με μία ακόμα απαιτητική ομαδική δοκιμασία.

Κρίνοντας από το trailer οι επίδοξοι σεφ φαίνεται πως δυσκολεύονται αρκετά να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία.

"Είμαι προβληματισμένος θα έλεγα" δηλώνει ο guest σεφ, ο Dimitris "Dimi" Leivadas. "Ίσως να ήταν και η πιο αδύναμη ομαδική" φαίνεται να λέει επίσης ο Πάνος Ιωαννίδης κρίνοντας τα πιάτα.

Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο επεισόδιο η γκρι μπριγάδα σημείωσε μια συντριπτική νίκη στο Tεστ Δημιουργικότητας, με τελικό σκορ 6-1, ένα αποτέλεσμα που διέψευσε και ακύρωσε όλη τη στρατηγική και τις προσδοκίες του αρχηγού της μπορντό μπριγάδας, Γιάννη Κούρτογλου.

MasterChef | Προβληματισμένοι οι κριτές στο αποψινό επεισόδιο: "Ίσως να ήταν και η πιο αδύναμη ομαδική"

Ο Άνχελ Σαχπαζής, ο νέος αρχηγός της γκρι μπριγάδας, όχι μόνο οδήγησε την μπριγάδα του στη νίκη, αλλά ήταν και αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

MasterChef 2024 - Άνχελ Σαχπαζής

Μετά την ψηφοφορία, από την ηττημένη μπορντό μπριγάδα προέκυψε ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Νίκος Κυψίδης, γεγονός που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα μέλη της γκρι μπριγάδας, καθώς οι περισσότεροι θεωρούν πως ο Νίκος ήταν το εύκολο θύμα, ο "αποδιοπομπαίος τράγος" για το κακό κλίμα, που επικρατεί στην μπριγάδα, μετά και τη μεγάλη ήττα της.

Διαβάστε Επίσης

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε

Ομαδική Δοκιμασία, απόψε, Τετάρτη 13 Μαρτίου, αλλά πριν τη μαγειρική, ο Γιάννης Κούρτογλου μαζί τον υπαρχηγό του Σοφοκλή Πουλή και ο Άνχελ Σαχπαζής μαζί με τον υπαρχηγό του Κώστα Φρέτζιο, θα πρέπει να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους πολύ νωρίς το πρωί.

Αποστολή τους, πριν τη δοκιμασία, είναι να αγοράσουν τα ψάρια, τα οποία θα μαγειρέψουν για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και για τον καλεσμένο τους Dimitris "Dimi" Leivadas Founder of Delta Lambda Hospitality (UK) και μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας της Μαγειρικής Τέχνης στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος ήρθε αποκλειστικά για το MasterChef 2024 από το Λονδίνο.

MasterChef 2024

Η υψηλού επιπέδου μαγειρική δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Four Seasons Astir Palace, ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Ο καλεσμένος Dimitris "Dimi" Leivadas έχει 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πολυτελούς εστίασης και ξέρει όσοι λίγοι στον κόσμο τι σημαίνει να αξιοποιεί μια μπριγάδα, όσο το δυνατόν περισσότερο, τις πρώτες ύλες.

Τα εστιατόρια στα οποία έχει εργαστεί ως διευθυντής, βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας γαστρονομίας, με αποκορύφωμα το τριάστερο Fat Duck του Έστον Μπλούμενταλ στο Λονδίνο.

Αυτό είναι και το ζητούμενο απόψε για τις δυο μπριγάδες. Η υψηλή γαστρονομία. Υψηλή γαστρονομία, όμως, σε ένα ψάρι δεν είναι μόνο το φιλέτο. Τα ψάρια, που θα αγοράσουν οι δυο αρχηγοί, θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουν σε πέντε πιάτα. Ένα πιάτο με το κεφάλι, ένα με τα κολάρα, ένα με την ουρά, ένα με την κοιλιά και ένα με τα φιλέτα. Με άλλα λόγια, αξιοποίηση της πρώτης ύλης "nose to tail". Τίποτα δεν πρέπει να πάει χαμένο σήμερα στη μαγειρική τους.

Ποια από τις δυο μπριγάδες θα πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα παρουσιάσει την καλύτερη προσπάθεια;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα