Follow us

Η γη της Ελιάς | Η Αρετή αρνείται κάθε ανάμειξη & η χαρά της Αθηνάς δεν κρατά για πολύ!

Τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στη σειρά "Η γη της Ελιάς"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Άντζελα Γκερέκου - Απόστολος Γκλέτσος

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς "Η γη της ελιάς".

Η Αρετή έρχεται αντιμέτωπη με τη μήνη της Αρεόπολης, ενώ βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο Τζον κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά. H Αριάδνη πηγαίνει στην Κηφισιά και βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά τής Ιουλίας.

Ας δούμε αναλυτικά όλα όσα θα παρακολουθήσουμε αυτήν την εβδομάδα στις 21:00 στο Mega.

Επεισόδιο 113 (Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 113 (Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 21:00)

Η είδηση του τραγικού θανάτου του Τάσου από εμπρησμό στον φούρνο συνταράσσει την Αρεόπολη. Όλοι βέβαια έχουν ακούσει τις προηγούμενες ημέρες την Αρετή να απειλεί πως θα κάψει τον φούρνο και οι υποψίες πέφτουν κατευθείαν πάνω της. Ωστόσο, η ίδια αρνείται κάθε ανάμειξη. Ιδιαίτερα αναστατωμένη είναι η Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα της έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο. Ο Πότης, ανοίγοντας το καφενείο, βρίσκει ένα σημείωμα που αφορά τον Κωνσταντίνο και τα χάνει. Κατευθείαν πηγαίνει στο γραφείο τού συμβολαιογράφου και τον ενημερώνει σχετικά. Η Αθηνά με τον Τζον και την Μαργαρίτα επισκέπτονται τη Μαρία στο Σούνιο. Εκεί, ο Τζον κάνει μια πολύ σοβαρή πρόταση στη Μαρία. Η Ιουλία έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της όταν ανοίγει την πόρτα και αντικρύζει μπροστά της την Αριάδνη.

Επεισόδιο 114 (Τρίτη 12 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 114 (Τρίτη 12 Μαρτίου στις 21:00)

Η απρόσμενη εμφάνιση της Αριάδνης στην Κηφισιά έχει γεμίσει χαρά την Ιουλία. Για πρώτη φορά η Αριάδνη είναι διατεθειμένη να ακούσει όλη την ιστορία από τη μητέρα της, θα μιλήσουν όμως και για τον Χρήστο. Ο Κουράκος ανακρίνει την Αρετή, η οποία λέει ψέματα για να δικαιολογηθει, εμπλέκοντας και την Ασπασία. Παράλληλα, όμως, η Αρετή ορκίζεται στη Βασιλική -που την επισκέπτεται στο Τμήμα- ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φρικτό θάνατο του Τάσου. Ο Πότης, μετά από παραίνεση της ψυχολόγου, κάνει μια συζήτηση στην Άννα για τις φαντασιώσεις του. Ωστόσο, η απάντηση που θα πάρει από τη γυναίκα του δεν θα του αρέσει καθόλου και θα τον βγάλει από τα ρούχα του. Στο μεταξύ, στο Σούνιο, ο Τζον κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά. Ο Κουράκος μαθαίνει από τα στοιχεία της έρευνας ότι η Αρετή είχε προμηθευτεί δύο μπιτόνια με βενζίνη τις προηγούμενες ημέρες και η θέση της δυσχεραίνει.

Επεισόδιο 115 (Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 115 (Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 21:00)

Η Αθηνά δέχεται την πρόταση γάμου του Τζον και τώρα μένει να αποφασίσει αν θα μετακομίσει στην Αμερική. Τα στοιχεία εναντίον της Αρετής είναι συντριπτικά και οι κάτοικοι της Αρεόπολης είναι διχασμένοι, αφού πολλοί από αυτούς πιστεύουν στην ενοχή της. Σε απόγνωση βρίσκεται η Βασιλική και απευθύνεται στον Λυκούργο για βοήθεια. Εκείνος όμως έχει ηθικούς ενδοιασμούς, αφού είναι σίγουρος ότι η Αρετή είναι ένοχη και δεν θέλει να έχει καμία ανάμιξη με την υπόθεση. Η Αριάδνη φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και η Ιουλία δείχνει πολύ χαρούμενη με αυτή της την κίνηση. Ο Μιλτιάδης επισκέπτεται τη Βασιλική για να της συμπαρασταθεί τη στιγμή που ο Φίλιππος της έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη, γεγονός που την κάνει να αμφιβάλει αρκετά για τον γάμο της. Η Αρετή οδηγείται στον ανακριτή και η θέση της δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Η Αριάδνη κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με τον Στάθη, ελπίζοντας πως εκείνος θα τη συγχωρέσει και θα την αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

banner
Επεισόδιο 116 (Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 21:40)

Επεισόδιο 116 (Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 21:40)

Η Αθηνά και ο Τζον επιστρέφουν στη Μάνη και ανακοινώνουν στη Φιλιώ την απόφασή τους να παντρευτούν. Εκείνη, όμως, δεν χαίρεται με τα νέα, μαυρίζοντας τη χαρά της Αθηνάς. Η Ισμήνη τρέμει για το επόμενο «χτύπημα» του εκβιαστή, την ώρα που στην εταιρεία της συνεχίζονται οι εντάσεις ανάμεσα στην Αλκμήνη και την Αντωνία. Η Ιουλία ενημερώνει τον Ισίδωρο ότι μόνιασε με την Αριάδνη. Η Μαργαρίτα πιάνει τη Θεοδώρα να πίνει και γίνεται έξω φρενών. Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Αρετής, αλλά ο εισαγγελέας και ο δικαστής διατάσσουν την προφυλάκισή της. Η Αριάδνη επιστρέφει στη βάση της και αναζητά παρηγοριά στον Στάθη. Ο Φίλιππος είναι σίγουρος πως η Αρετή είναι ένοχη κι αυτό μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα