Follow us

Μαριάννα Κιμούλη : "Δεν μου αρέσει το ότι δημόσια πρόσωπα πρέπει να τοποθετούνται και να έχουν άποψη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας"

Η Μαρίκα από τις "Ψυχοκόρες" μιλάει για την επιτυχία της σειράς, την αναγνωρισιμότητα και για τη πρώτη της συνεργασία με δύο διάσημους ηθοποιούς του εξωτερικού.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Μαριάννα Κιμούλη

Συνέντευξη στο διαδικτυακό περιοδικό "Plan Be" και στη δημοσιογράφο Μαρία Λυσάνδρου παραχώρησε η Μαριάννα Κιμούλη.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η Μαρίκα, από τη σειρά "Ψυχοκόρες" του ΑΝΤ1, μιλάει για την επιτυχία της σειράς, την αναγνωρισιμότητα αλλά αποκαλύπτει πράγματα και για τη πρώτη της συνεργασία με δύο διάσημους ηθοποιούς του εξωτερικού.

Σε ερώτηση αν είναι ετοιμη να διαχειριστεί τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα απαντά: "Τελείως ειλικρινά θα σου απαντήσω: δεν έχω ιδέα! Δεν ξέρω καθόλου πώς να το αντιμετωπίσω αυτό, αν έρθει όντως αυτή η μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Είμαι πολύ εσωστρεφής ως άνθρωπος, αλλά ταυτόχρονα μου αρέσει να εκτίθεμαι – αλλά στη δουλειά μου και με τους δικούς μου ανθρώπους. Εχω τρομακτικό θέμα με το να μιλήσω δημόσια, δεν μου είναι καθόλου εύκολο. Ταυτόχρονα, όμως, αγαπάω τη δουλειά μου, αγαπάω τους ανθρώπους, τους βρίσκω "όμορφους", και ελπίζω...Δεν μου αρέσει το ότι δημόσια πρόσωπα πρέπει να τοποθετούνται και να έχουν άποψη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, πολλά από τα οποία δεν γνωρίζουν σε βάθος. Είναι τέτοιος ο όγκος των πληροφοριών με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε καθημερινά, και πρέπει να έχουμε άποψη για τα πάντα! Εμένα αυτό μου φαίνεται τρομακτικό, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να εκφράζεις δημόσια άποψη για ένα θέμα που δεν νωρίζεις όταν, στην πραγματικότητα, έχεις απλά πληροφορία, και όχι γνώση. Γιατί είναι τεράστια η διαφορά...".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στα 21 της σε τηλεταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Anthony Hopkins, με εκείνη να προσθέτει: " Και όχι μόνο ο Anthony Hopkins, και ο Ian McKellen!Αυτό ήταν στην Αγγλία, σε μια περίοδο της ζωής μου, την οποία αναπολώ... Ήμουν σε δραματική σχολή και, ταυτόχρονα, σπούδαζα Θεατρολογία και δούλευα για το BBC, το οποίο εκείνη την περίοδο έκανε την τηλεταινία "The Dresser", σε σκηνοθεσία Ian Rickson. Δούλεψα εκεί ως βοηθός ενδυματολόγου.Ήταν μαγικό... Είχα την ευκαιρία να είμαι εκεί σε πρόβες και να παρακολουθήσω το πώς δούλευε ο Anthony Hopkins – μου ακούγεται απίστευτο και μόνο που το λέω... Για μένα ήταν και ένας από τους ηθοποιούς που παρακολουθούσα από πολύ μικρή. Ήταν φοβερό το πόσο προσγειωμένος ήταν, πόσο σεμνός. Υπέροχος με τους ανθρώπους, δοτικός...".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα