Follow us

Bride to be | 10 νυφικά για κάθε στιλ και ηλικία σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας

Τα πιο κομψά νυφικά για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
νυφικα

Ένας από τους λόγους που η μόδα έχει μία τόσο ξεχωριστή θέση στη ζωή και την καθημερινότητα των περισσότερων γυναικών είναι επειδή αποτελεί κομμάτι μας. Ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση, σημαντική ή λιγότερο σημαντική, επιλέγεις τι θα φορέσεις. Αυτομάτως το look σου αποτελεί μέρος των αναμνήσεων που δημιουργείς. Συνεπώς, τους ανθρώπους που επιμελούνται τα εν λόγω ρούχα, τους θαυμάζουμε λίγο περισσότερο. Κυρίως, εκείνους που επιμελούνται την εμφάνισή μας για κάποια πολύ ιδιαίτερη για εμάς ημέρα. Όπως, ο γάμος μας.

Η χώρα μας, μάλιστα, έχει κάποιους πολύ αξιόλογους σχεδιαστές που ασχολούνται με τη bridal μόδα και έχουν έναν σημαντικό στόχο. Να αναδείξουν τη μοναδικότητα της κάθε μέλλουσας νύφης, δημιουργώντας νυφικά φορέματα με βάση το όνειρο που έχει η καθεμία, αλλά και φυσικά, με βάση τις τάσεις που βρίσκονται στην επικαιρότητα της μόδας. Από το 1989 έως σήμερα, εκφραστής των bridal ονείρων για τις γυναίκες είναι ο Γιάννης Τόγκος, που βρίσκεται πίσω από την καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου Kathy Heyndels.

Ο σχεδιαστής καταφέρνει με ξεχωριστή μαεστρία να δημιουργεί νυφικά φορέματα που αναδεικνύουν την πιο κομψή πλευρά της κάθε γυναίκας, έχοντας ως βασικούς γνώμονες την υψηλή αισθητική, την άριστη ποιότητα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υφάσματα. Ο οίκος Kathy Heyndels χρησιμοποιεί αυθεντικά 100% φυσικά υλικά με βάση πάντα το μετάξι, τον ταφτά, το σατέν, τις δαντέλες και τις μουσελίνες. Πολλές δημιουργίες ετοιμάζονται δια χειρός με πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα Swarovski, ενώ η κομψότητα σε συνδυασμό με τη θηλυκότητα είναι τα στοιχεία που κάνουν τα Kathy Heyndels σχέδια να ξεχωρίζουν.

Μπορεί ο Γιάννης Τόγκος, γιος της Kathy Heyndels, να συνέβαλε στην μεγαλύτερη εξέλιξη του οίκου προωθώντας τη δημιουργία της πρώτης συλλογής prêt a porter, ωστόσο είναι επίσης διάσημος για τις bridal δημιουργίες του, που κάνουν πολλές γυναίκες να περνούν την πόρτα του ατελιέ, γνωρίζοντας πως θα αποκτήσουν το νυφικό που ονειρεύτηκαν.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που η ημέρα του γάμου σου πλησιάζει και έχεις ήδη ξεκινήσει να οραματίζεσαι το νυφικό που θα φορέσεις, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε. Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώσαμε δέκα νυφικά, που φέρουν την υπογραφή του Γιάννη Τόγκου και του οίκου Kathy Heyndels, τα οποία αξίζουν την προσοχή σου. Θα παρατηρήσεις, μάλιστα, πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και αισθητική, ώστε καθεμία γυναίκα να επιλέξει το ιδανικό νυφικό για εκείνη, ανάλογα με το στιλ, την ηλικία, αλλά και τις τάσεις της μόδας που πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν.

#1 Για τη νύφη που αγαπά τις τάσεις

Γνωστή και ως coquette trend, η τάση που θέλει του φιόγκους να ομορφαίνουν φορέματα, φούστες, πουκάμισα και αξεσουάρ, φαίνεται πως περνά και στα νυφικά φορέματα. Εάν επιθυμείς να νιώθεις η πιο κομψή fashionista την ημέρα του γάμου σου, τότε ένα νυφικό με έναν εντυπωσιακό φιόγκο, όπως αυτό διά χειρός Kathy Heyndels, είναι ιδανική επιλογή.

Bride to be | 10 νυφικά για κάθε στιλ και ηλικία σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας

#2 Για τη νύφη που αγαπά τα princess vibes

Εάν θέλεις να νιώθεις σαν πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου σου, ο Γιάννης Τόγκος έχει καταφέρει να δημιουργήσει το ιδανικό νυφικό για εσένα. Εξώπλατο και με μακριά ουρά είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να νιώσεις όσο μοναδική είσαι.

Bride to be | 10 νυφικά για κάθε στιλ και ηλικία σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας - εικόνα 2

#3 Για τη μοντέρνα νύφη

Σε περίπτωση που επιθυμείς να φορέσεις κάτι σύγχρονο, τότε αυτό το Kathy Heyndels νυφικό φόρεμα είναι η πρόταση που έχουμε να σου κάνουμε. Με έναν ώμο, σκίσιμο στο πόδι και ντραπέ εφέ, αυτό το νυφικό είναι η επιτομή της σύγχρονης θηλυκότητας.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα