Follow us

Η γη της Ελιάς | Ο Χρήστος "τελειώνει" την Αριάδνη!  Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στη σειρά "Η γη της Ελιάς";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Η γη της Ελιάς - Γ' κύκλος - Rnew

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Η γη της ελιάς".

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, η Ειρήνη απομακρύνεται από την Ασπασία και ο Δημοσθένης καταρρακώνεται. Η Δήμητρα εγκαταλείπει τον Γιώργη και τη Μάνη, και μεταναστεύει στην Αμερική. Ο Χρήστος χωρίζει την Αριάδνη.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 4 έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου:

Επεισόδιο 109 (Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 109 (Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 21:00)

Το σοκ της Ειρήνης είναι τεράστιο μετά την αποκάλυψη ότι ο Φίλιππος είναι αδελφός της. Από την άλλη μεριά, ο Φίλιππος χαίρεται με αυτή την εξέλιξη καθώς ήθελε να μιλήσει από καιρό στην Ειρήνη και δεν τον άφηναν. Η Δήμητρα ανακοινώνει στον Κουράκο ότι αποφάσισε να πάει στην Αμερική για μετεκπαίδευση και τον αφήνει άναυδο και πληγωμένο. Η Αμαλία με την Αθηνά καβγαδίζουν για δεύτερη φορά. Ο Παρασκευάς, σε μία ευάλωτη στιγμή, εξομολογείται στη Χάιδω τα δραματικά γεγονότα της παιδικής του ηλικίας. Ο Δημοσθένης, βαθιά ενοχλημένος που η Ξένια του άρπαξε το μωρό, απευθύνεται σε ντέτεκτιβ για να τη βρει. Η Αρετή, αποφασισμένη να κάψει τον φούρνο του Τάσου, προμηθεύεται βενζίνη. Η Αθηνά συζητά με τη Φιλιώ το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στην Αμερική και η μικρή αντιδρά έντονα. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα απειλητικό σημείωμα και καταλαβαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Επεισόδιο 110 (Τρίτη 5 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 110 (Τρίτη 5 Μαρτίου στις 21:00)

Ο Μάνος προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση με την Μαρίνα, αλλά εκείνη πιστεύει ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήματά του και νιώθει πως δεν της δίνει πια καμία σημασία. Η Ισμήνη έχει τρομοκρατηθεί από την άγνωστη απειλή, ενώ ο Κωνσταντίνος λαμβάνει ακόμα ένα σημείωμα. Ο Ισίδωρος συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τον νέο καβγά ανάμεσα στην Αθηνά και την Αμαλία, και τελικά επιπλήττει τη γυναίκα του πιο άσχημα από ποτέ. Η Δήμητρα αποχαιρετά γνωστούς και φίλους, ενώ ο Ορέστης συμπαραστέκεται στον Κουράκο που δείχνει διαλυμένος. Η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Δημοσθένη την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα. Η Αρετή ετοιμάζεται να κάψει τον φούρνο του Τάσου, αλλά η Ασπασία τής χαλάει τα σχέδια. Η Μαργαρίτα προτρέπει τον Τζον να πάρει μαζί του την Αθηνά στην Αμερική.

Επεισόδιο 111 (Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 21:00)

Επεισόδιο 111 (Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 21:00)

Ο Δημοσθένης εξαπολύει οχετό προς την Ασπασία και δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να δικαιολογηθεί. Η Ειρήνη ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα της και γυρίζει κι εκείνη την πλάτη στην Ασπασία, αφού το μεγάλο μυστικό της τους έχει κλονίσει ανεπανόρθωτα. Οι ανασφάλειες της Μαρίνας συνεχίζονται καθώς πιστεύει ότι ο Μάνος έχει σταματήσει να την προσέχει κι έχει το μυαλό του αλλού. Το κλίμα ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική συνεχίζει να είναι αμήχανο και το ζευγάρι δείχνει να περνάει σοβαρή κρίση. Στο μεταξύ, η Αριάδνη παίρνει πρωτοβουλία και στέλνει μήνυμα στην Ιουλία. Η Δήμητρα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργη διαλυμένο ψυχολογικά. Οι εκβιαστές του Κωνσταντίνου συνεχίζουν να του ασκούν πίεση και τον στριμώχνουν άγρια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν.

banner
Επεισόδιο 112 (Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 21:40)

Επεισόδιο 112 (Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 21:40)

Η Αριάδνη καταρρακώνεται από τον χωρισμό της με τον Χρήστο, ενώ εκείνος δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του στην Αφροδίτη προκειμένου να απαλλαγεί από τις τύψεις. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να μη γράψει το σπίτι στην Ασπασία για να την τιμωρήσει κι εκείνη προχωράει στο διαζύγιο με αντιδικία. Η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν την αλήθεια για το παρελθόν του Παρασκευά. Ο Στάθης υπογράφει συμβόλαια με τον Τζον και δηλώνει πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό του βήμα. Η Αμαλία γυρίζει στις παλιές καλές της συνήθειες προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Μάνος αγοράζει στη Μαρίνα ένα ακριβό δώρο για να τον «συγχωρέσει». Μια μεγάλη φωτιά αναστατώνει το χωριό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα