Follow us

Τα σενάρια διαδοχής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Η επόμενη μέρα στον ΣΚΑΪ στην ψυχαγωγία μετά τη Φαίη Σκορδά

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Φαίη Σκορδά Rnew

Την επόμενη ημέρα της ψυχαγωγίας του εξετάζει ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα "Real Life".

Όπως διαβάζουμε, η Φαίη Σκορδά βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το Μεγάλο Κανάλι με τον ΣΚΑΪ να προχωρά στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, παγιώνοντας κάποιες αποφάσεις που έως τώρα διακινούνταν ως σενάρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι του Φαλήρου οριστικοποιεί την απόφαση για επαναφορά στην ενημέρωση της ζώνης 12:00 - 14:00, την οποία μέχρι σήμερα καλύπτει η Φαίη Σκορδά.

Έτσι, η ψυχαγωγία παίρνει μετάθεση στη μεσημεριανή ζώνη και ειδικότερα στο slot 15:00-17:00 για το οποίο έχουν γίνει ήδη κρούσεις.

Μία από αυτές ήταν στο δίδυμο Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλου για μετακίνηση του "Στούντιο 4", κάτι που το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ως κάτι μη τόσο πιθανό.

Στο κάδρο του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, βρίσκεται η αξιοποίηση της Κατερίνας Καραβάτου σε μία ζωντανή εκπομπή. Η ίδια η παρουσιάστρια βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής της στο ζωντανό πρόγραμμα μετά από δύο χρόνια στο τιμόνι της παρουσίασης του "My Style Rocks".

Μην ξεχνάμε ότι οι επιδόσεις της εκπομπής "Γεια σου" με τη Μαρία Μπακοδήμου έχουν ικανοποιήσει τους ιθύνοντες του σταθμού και σύμφωνα με τη "Real" ο κύκλος των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο μεριές αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα