Follow us

Αυτό το κανάλι "κλέβει" το "Στούντιο 4" από την ΕΡΤ;

Η πρόταση που έγινε περί μετακίνησης του "Στούντιο 4" από την ΕΡΤ

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάσης Αναγνωστόπουλος Rnew

Σε αναζήτηση προσώπων που θα στελεχώσουν το slot 15:00 - 17:00 βρίσκεται ο ΣΚΑΪ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη "Real Life".

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται στα σενάρια που εξετάζει το κανάλι του Φαλήρου στο ενδεχόμενο αποχώρησης της Φαίης Σκορδά από τον σταθμό.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι το κανάλι έκανε κρούση στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ώστε να μετακινηθούν από την ΕΡΤ στο Φάληρο.

Θυμίζουμε ότι οι δύο μεριές έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν όταν το δημοφιλές τηλεοπτικό δίδυμο παρουσίαζε το "DOT" στον ΣΚΑΪ.

"Για την ώρα, η πρόταση του ΣΚΑΪ δεν φαίνεται έχει πολλές πιθανότητες να "ξεκουνήσει" το τηλεοπτικό δίδυμο από την "αγκαλιά" της ΕΡΤ" επισημαίνει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο άρθρο της.

Η Δημόσια Τηλεόραση, σύμφωνα με τις αντίστοιχες πληροφορίες, επιθυμεί τη συνέχεια του 'Στούντιο 4" το οποίο, εκτός απροόπτου, θα ανανεώσει και του χρόνου στην ΕΡΤ1.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Μιχάλης Ρακιντζής για Eurovision: "Ήρθα στην ΕΡΤ και είπα να στείλουν κάποιον από αυτούς"

"Πιστεύω ότι όποιος και να έβγαινε οι υπόλοιποι θα φώναζαν. Φεύγοντας από το ‘Rex’ οι υπόλοιποι σταμάτησαν και έδωσαν συνεντεύξεις. Τα έμαθα την επόμενη μέρα από μια τηλεοπτική εκπομπή"

18 Απρ 2024 17:42