Follow us

Μητσοτάκης για Τέμπη: Η Δικαιοσύνη θα ρίξει φως στην υπόθεση, όχι η Βουλή- Η αλήθεια δεν αργεί, θα τιμωρηθούν οι ένοχοι

Με τη δήλωσή του ο πρωθυπουργός διορθώνει την αρχική του τοποθέτηση, ότι για όλα φταίει το "ανθρώπινο λάθος". Φταίνε και τα διαχρονικά κενά του κράτους, σημειώνει

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Την υπόσχεση ότι η Δικαιοσύνη θα ρίξει φως στην υπόθεση και η αλήθεια θα βρεθεί και θα τιμωρηθούν οι ένοχοι, επανέλαβε σε δήλωσή του για την τραγωδία στα Τέμπη ο πρωθυπουργός. Που διόρθωσε την αρχική του δήλωση ότι για όλα φταίει ο ανθρώπινος παράγοντας, δήλωση που είχε γίνει την επομένη της τραγωδίας, σημειώνοντας ότι το ανθρώπινο λάθος (του σταθμάρχη και των άλλων υπαλλήλων και στελεχών του ΟΣΕ) συνάντησε τα διαχρονικά κενά του κράτους (το γεγονός δηλαδή ότι οι αλλεπάλληλοι υπουργοί και οι κυβερνήσεις, δεν είχαν φροντίσει εδώ και χρόνια, να εγκαταστήσουν το σύτημα τηλεδιοίκησης).

Εχει ενδιαφέρον ότι ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε (ξανά) πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και τιμωρία των ενόχων, επενδύοντας στην έρευνα της Δικαιοσύνης, που όπως είπε ολοκληρώνεται σύντομα, αφού εμμέσως παραδέχθηκε ότι η έρευνα που έκανε η Βουλή και η Εξεταστική Επιτροπή, δεν απέδωσε τίποτα. Η Βουλή εξέτασε μάρτυρες είπε, αλλά δεν παύει να είναι θεσμός πολιτικός.

Διαβάστε παρακάτω https://www.thetoc.gr/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα