Follow us

To περίμενες εσύ αυτό από τη Μαρία Ηλιάκη;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει κάποια ψύχραιμα πράγματα για τη Μαρία Ηλιάκη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
Μαρία Ηλιάκη Rnew

Αν μου έλεγες πριν δέκα χρόνια, πως εγώ θα δήλωνα εντυπωσιασμένος από το coolness της Μαρίας Ηλιάκη θα σου έλεγα πως είσαι πραγματικά τρελός. Θα σε κοίταγα και λίγο στραβωμένος με ύφος "how you dare?" γιατί κακά τα ψέματα, δεν την πήγαινα μία. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Εντάξει, μου άρεσε στην τηλεόραση στο μέτρο που μου άρεσε τότε όλο το "Δέστε τους". Απλά στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, κάτι δεν πήγαινε καλά στο μεταξύ μας. Γύρευε τώρα κι εγώ πόσο κομπλεξικό 25χρονο ήμουν, πριν δέκα χρόνια. Μια μέρα, δε, είχε έρθει στο γραφείο και νομίζω -και οι δύο- προσπαθούσαμε να κοιτάξουμε κάπου αλλού μπας και συναντηθούν τα βλέμματα μας υπονοώντας "εσύ είσαι ρε βλαμμένο που με σχολιάζεις;" και εγώ να είμαι σε φάση "έλα έχε χάρη που κάνεις νούμερα φέτος".

Να μείνουμε βέβαια στο ότι τηλεοπτικά ήταν απόλαυση και τότε!

Τα χρόνια πέρασαν, σε εμένα μάλλον έπιασε η ψυχοθεραπεία, αλλά κυρίως η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να δει τα πράγματα αλλιώς. Ρε παιδί μου, δεν είναι πως έκανε κάποια βήματα... πιο κει η Μαρία Ηλιάκη, είναι που έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μη σου πω και αλλαγή πλακέτας, γιατί οι εργοστασιακές της μπορεί να ήταν ακόμα λίγο... ξινές.

Την αλλαγή την εντόπισα πριν κανένα χρόνο, όταν υπέπεσε στην αντίληψή μου, ένα επεισόδιο με φάρσες που της είχαν σκηνοθετημένα κλέψει το αμάξι. Δεν ήταν ξινή, δεν αντέδρασε περίεργα, ήταν οριακά κωμική αντιμετωπίζοντας αυτό που της συνέβαινε. Τον ίδιο καιρό, λίγο πριν λίγο μετά συγχωρέστε με ξεχνώ, ήταν που έκανε πρεμιέρα στο MEGA με την Κατερίνα Καραβάτου και καταλάβαινα πως η Μαρία Ηλιάκη ήταν ίσως στα καλύτερά της, πράγμα που δεν συνέβαινε με την παρουσιάστρια της εκπομπής. Ενώ προσπαθούσα να δω την εκπομπή με την αρμόζουσα ιεραρχία, το βλέμμα μου (το ενδιαφέρον μου ως θεατής δηλαδή) τραβούσε πάντα στην Ηλιάκη. Το έγραψα στα social media και ούτε η ίδια δεν το πίστευε που έγραφα καλό λόγο. Μπορεί να με είχε πάρει και κανένα τηλέφωνο η μάνα μου, σε φάση "Τι έπαθες εσύ και γράφεις καλά λόγια για την Ηλιάκη; Αφού δεν σ' αρέσει".

Είπα, ξείπα, όπως θα έλεγε και η τηλεοπτική της μέντορας, Ρούλα Κορομηλά. Αλλά έχουν όλα μια εξήγηση και την έδωσε η ίδια!

Και αφού η Ηλιάκη έπαθε κι έμαθε, από συμπεριφορές δικές της και άλλων, από φίλους που εξαφανίστηκαν και τσακωμούς που άφησαν πληγές και μετά επουλώθηκαν, έγινε και μαμά. Και εκεί πραγματικά ήταν που είδα έναν άλλο άνθρωπο. ΟΚ, όλα καλά, αλλά τώρα πώς σου 'ρθε να γράψεις για τη Μαρία Ηλιάκη;

Δες αυτό!

Η Μαρία Ηλιάκη, το 2024, έφτασε να κάνει σκληρό αυτοσαρκαστικό χιούμορ με την ηλικία, την εμφάνιση, την καριέρα, τη μητρότητα και ό,τι άλλο θα την ενοχλούσε στο λεπτό πριν δέκα χρόνια. Και για αυτό εγώ μόνο να τη χειροκροτήσω μπορώ. Γιατί μπορεί να χρειάστηκαν κάποια χρόνια αλλαγής πλεύσης, αλλά τελικά φάνηκε πως ένας τόσο λαμπερός και χαρούμενος άνθρωπος, χρειάζεται ο ίδιος να δει τη φωτεινή πλευρά του ήλιου για να φανεί.

Μπράβο ρε, Μαράκι!

To περίμενες εσύ αυτό από τη Μαρία Ηλιάκη;

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα