Follow us

Ολικό ρετούς στην ΕΡΤ για τη νέα σεζόν

Αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ - Ποιες σειρές κάνουν φινάλε φέτος;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΕΡΤ - Ολικό ρετούς

Με διάθεση ανανέωσης μπαίνει η ΕΡΤ στον τομέα της μυθοπλασίας τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου για τον "Ελεύθερο Τύπο".

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα , η Δημόσια Τηλεόραση πρόκειται να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με νέες παραγωγές ενώ δύο από τις σειρές της ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στη μικρή οθόνη.

Πρόκειται για το "Κάνε ότι κοιμάσαι" αλλά και για την "Παραλία", που παρά τις καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, κρίνεται πως δεν υπάρχουν περιθώρια συνέχισης της ιστορίας.

Στο τέλος της φετινή σεζόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα κριθεί το μέλλον της σειράς "Στα σύρματα", καθώς ακόμα εξετάζεται το ενδεχόμενο δεύτερου κύκλου.

Σε ουδέτερη ζώνη βρίσκεται η "Ηλέκτρα", με κάποιους ιθύνοντες να θέλουν να ολοκληρωθεί η σειρά στο τέλος του πρώτου κύκλου.

Θυμίζουμε πως η "Έρημη Χώρα" έρχεται -και επισήμως- με δεύτερη σεζόν στο ERTFLIX.

Διαβάστε Επίσης

"Ηλέκτρα" αλά 'Έρωτας Φυγάς" ;

Οι πληροφορίες του Κωνσταντίνου Αντωνάτου στον "Ελεύθερο Τύπο" αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της παραγωγής της "Ηλέκτρας" εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσεγγίσουν άλλους σταθμούς στην περίπτωση που ενδιαφέρονται για δεύτερο κύκλο.

Πολύ πρόσφατα είδαμε να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην περίπτωση του "Έρωτα Φυγά", ο οποίος μετά το πρόωρο τέλος του από το OPEN βρέθηκε στον ΑΝΤ1.

Η επόμενη ημέρα

Όσον αφορά τα νέα προϊόντα μυθοπλασίας, το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου για τον "Ελεύθερο Τύπο" αναφέρει ότι όλα ακόμα είναι ρευστά με τις προτάσεις να είναι δεκάδες.

Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ υπό τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο Κατερίνα Κασκανιώτη πρόκειται να τις εξετάσει όλες μέχρι να καταλήξεις στο είδος (κωμωδία ή δράμα) αλλά και στη συχνότητα μετάδοσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μία νέα δραματική παραγωγή μυθοπλασίας έχει προταθεί στους ανθρώπους της ΕΡΤ. Η ίδια παραγωγή έχει προσεγγίζει τη Ζέτα Δούκα και την Ευγενία Δημητροπούλου για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ακόμα δεν υπάρχει έγκριση από τη μεριά του Ραδιομεγάρου ούτε και οριστική συμφωνία με τις πρωταγωνίστριες.

Τα πρόσωπα των ζωντανών εκπομπών

Ψήφο εμπιστοσύνης στους παρουσιαστές της δίνει η ΕΡΤ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Κωνσταντίνου Αντωνάτου στον "Ελεύθερο Τύπο".

Το "Πρωίαν σε είδον" με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά αλλά και το "Στούντιο 4" με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παίρνουν "ασυζητητί" το πράσινο φως για συνέχιση και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ταυτόχρονα, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ έχουν διαμορφώσει εξαιρετική εικόνα για την Τζένη Θεωνά στις "Μαμά-δες" όσο και για τον Τάσο Ιορδανίδη στους "Μπαμπά-δες". Έτσι, δεν αποκλείεται να τους δούμε και σε άλλες παραγωγές με αντίστοιχο ρόλο.

Θετικό είναι το κλίμα και για την Ευγενία Σαμαρά και, όπως διαβάζουμε στον "Ελεύθερο Τύπο", είναι πιθανό να παραμείνει στην ΕΡΤ είτε με νέο κύκλο επεισοδίων "Switch" είτε με καινούργιο ρόλο που θα της προταθεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα