Follow us

Aide-mémoire | Ο MEGA μνηστήρας της Φαίης Σκορδά & το απόλυτο comeback του J2US

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Φαίη Σκορδά Rnew

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Η Φαίη Σκορδά αποκαλύφθηκε πως είναι η γυναίκα που έχει μπει στο στόχαστρο του MEGA για την πρωινή ζώνη. Στην ουσία αποκαλύφθηκε ένα κοινό μυστικό των τελευταίων εβδομάδων και η Ναταλία Ανδρικοπούλου μέσα από τη Real Life είχε το σθένος να το γράψει αναλυτικά. Η αλήθεια είναι πως το Μεγάλο Κανάλι αντιλαμβάνομαι ότι θα θυσίαζε όχι μία αλλά δύο χτισμένες εκπομπές στην πρωινή του ζώνη για να υποδεχθεί την έμπειρη παρουσιάστρια με ένα "κλασικού τύπου" πρωινό 10-1 ποντάροντας όλα του τα λεφτά στην εμπορική της δυναμική αλλά "ακούγοντας" και τις απαιτήσεις της που θέλουν συγκεκριμένη ώρα και διάρκεια, αλλά και έμφαση στη Ψυχαγωγία με μικρές δόσεις επικαιρότητας. Μάλιστα, σήμερα έδωσε ξανά το στίγμα της.

Και εδώ που τα λέμε το MEGA μπορεί να της τα δώσει αυτά που ζητά, γιατί τα έχει ανάγκη και το ίδιο. Και έχει και τη δυναμική και να τα δώσει και να τα επιβάλει. Η εναλλακτική πρόταση των δύο πρωινών εκπομπών φέτος δεν απέδωσε και έτσι η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει τη "MEGA Καλημέρα” καθώς φαίνεται να περάσει στην τηλεοπτική ιστορία και εύχομαι να βρεθεί ο "χώρος" εντός ή εκτός MEGA για επαναφορά της εκπομπής "Μεσάνυχτα" που κακά τα ψέματα ήταν αναδρομικά η καλύτερη στιγμή της στη μικρή οθόνη. Όσο για τη Δανάη Μπάρκα φαίνεται πως η άμεση λύση είναι η ζώνη του Σαββατοκύριακου, ωστόσο εκεί υπάρχει μια καραμπόλα καθώς υπάρχει ήδη ο Κώστας Τσουρός με το "Ακόμα δεν είδες τίποτα", φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου σταθερή στην πρωινή ζώνη και ένα ερωτηματικό για το πώς και πού θα μπορούσαν να χωρέσουν όλες αυτές οι εκπομπές σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Διόλου τυχαίες δεν βρίσκω τις διαρροές πάντως για πρόταση στον Τσουρό για τηλεπαιχνίδι, παρόλο που ο Κώστας Τσουρός αν βρεθεί στο κατάλληλο περιβάλλον είναι όπλο για πρωταθλητισμό στη σχολιαστική τηλεθέαση. Σαν να παίρνεις τη Μπεκατώρου από το "Chase” για να τη βάλεις να σου κάνει εκπομπή μαγειρικής. Άψογη θα είναι, αλλά άλλη είναι η ικανότητά της.

By the way, η Κατερίνα Θεοδωροπούλου του "Γεια σου" του ΣΚΑΪ είναι ένα εξαιρετικό παιδί με γνώση, κριτική σκέψη και πολλή ουσία στη δουλειά. Να την ακούτε, ξέρει τι λέει. Αφού λέει πως δέχθηκε πρόταση για τηλεπαιχνίδι, έτσι θα είναι. Και μιας και αναφέρεται στη Μαρία Μπεκατώρου, εγώ να συμπληρώσω πως είτε 5 είτε 7 φορές την εβδομάδα το "The Chase" θα είναι στο MEGA. Και ίσως η επιλογή του extra παιχνιδιού λύσει και τον γρίφο με τις 7 φορές. Βέβαια, ο "Τροχός" στο Star κάθε μέρα παίζεται και συνεχίζει να σαρώνει. Σιγά το πράγμα.

Αχρείαστη η διαμάχη μεταξύ της Μαρίας Μπακοδήμου με την Κατερίνα Καινούργιου. Αλλά επειδή όλοι γνωριζόμαστε σε αυτό τον χώρο και επειδή ξέρουμε καλά πως η KatKen πουλάει σαν ζεστό ψωμί, εγώ βρίσκω κάποια σκοπιμότητα πίσω από αυτή την απρόκλητη διαμάχη. Αν δεν θες να... ανάψει η Καινούργιου, δεν την πιάνεις. Μέσα στον χορό μπαίνει και η Μπέττυ Μαγγίρα που αβαντάρει κάθε είδους beef με τα σχόλια της στον τηλεοπτικό αέρα, γιατί μπορεί. Απλά να μου το λέτε να βγάζω το ποπ κορν την κατάλληλη στιγμή.

Ώρα για αίνιγμα, βγάλτε μια κόλλα χαρτί! Μαθαίνω πως δυο πρώην συνεργάτες με πολλή εκτίμηση ο ένας για τον άλλο, πρόσφατα τα έσπασαν και ακολούθησαν δρόμους χωριστούς και μη παράλληλους. Όταν οι δρόμοι τους τέμνονται, όλοι δυσφορούν σαν να υπάρχει τσακωμός. Μεταξύ τους όμως δεν σταματούν οι προτάσεις από τη μία πλευρά για επανασύνδεση μπας και λειτουργήσει ξανά η χημεία τους. Όταν τα φώτα ανοίγουν βέβαια, αρχίζουν τα "δεν τον ξέρω τον κύριο". Η μία πλευρά γελά σαρδόνια, η άλλη βράζει στο ζουμί της γιατί... δεν είναι όλοι έτοιμοι προς αντικατάσταση. Εδώ σας θέλω...

Εντυπωσιακή η παρέμβαση του Σωτήρη Τσαφούλια στον αέρα του "Καλύτερα δε γίνεται". Ο γνωστός σκηνοθέτης αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί την εικόνα του συνεργάτη του (πρωταγωνιστεί στις "17 Κλωστές") και να "συγκρίνει" τον ντόρο που προκλήθηκε από το "καλλιτεχνικό έργο" του Πάνου Βλάχου με τον απόηχο στα εγχώρια media άλλων δηλώσεων αλλά και των παρεμβάσεων της Μαρίας Καρυστιανού. Σόρι αλλά για εμένα αυτά είναι ασύγκριτα. Και μην τα αποδίδουμε όλα στα δήθεν "ανάλγητα" media της Ελλάδας.

Και από όσο μπορώ να γνωρίζω η κυρία Καρυστιανού είχε προτάσεις να μιλήσει σε εκπομπές και δεν το θέλησε. Άρα δεν υπάρχει κανένα "μπλόκο" στις απόψεις της από τα media. Τουναντίον, επέλεξε να τοποθετηθεί -και καλά έκανε εφόσον αυτό την εκφράζει- σε αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς νομίζω ότι ένα τέτοιο σύμβολο, με τόσο επιδραστικό και συγκινητικό λόγο, δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε μονοπάτια πολιτικής αντιπαράθεσης αλλά ελεύθερης έκφρασης της οδύνης των συγγενών των θυμάτων.

Στα ανάλαφρα του ΣουΚου, έκανε πρεμιέρα το "J2US” για ακόμα μία χρονιά στον Alpha. Και είχα την ευκαιρία να το παρακολουθήσω και από κοντά. Φέτος αντικειμενικά έχει μερικά από τα πιο ταλαντούχα ζευγάρια επί σκηνής, ενώ πραγματικά είτε το βλέπεις από το σπίτι είτε το βλέπεις από κοντά δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε εντυπωσιάσει. Και σας το λέω εγώ, που για πολύ καιρό ήμουν ακραία επιφυλακτικός με το συγκεκριμένο show. Είναι ένα σύμπαν μόνο του και μόνο αν το δεις έτσι, μπορείς να το παρακολουθήσεις και να το γουστάρεις. Και φέτος αξίζει να το δεις και να το γουστάρεις. Αν θες να απολαύσεις acts μπορείς να δεις τον Μανώλη Κλωνάρη με τη Ζωή Παπαδοπούλου, αν θες να παρακολουθήσεις τη συνέχεια του "Fame Story” μπορείς να δεις Φειδία και Σωτήρη και αν θες να δεις... υπερθέαμα μπορείς να παρακολουθείς τον Χρήστο Κούτρα με τη Στέλλα Κονιτοπούλου.

Στις σταθερές της βραδιάς του "J2US” ο Νίκος Κοκλώνης έκανε σαφές πόσο απολαμβάνει να είναι ο παρουσιαστής του συγκεκριμένου show. Χορεύει, τραγουδάει, κάνει ό,τι τον ευχαριστεί και βγάζει στον αέρα αυτό το κέφι που τον κατατάσσει σε αυτή την ειδική κατηγορία που σας προανέφερα. Η Δέσποινα Βανδή έκανε πάλι τη διαφορά με τη super hot εμφάνισή της, η Βίκυ Σταυροπούλου πραγματικά είναι πηγή κεφιού και αισιδοξίας ενώ ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή είναι εκεί για να ισορροπούν με το prestige τους την κατάσταση του πάρτι. Από την άλλη, το απολαυστικό κομμάτι της βραδιάς είναι μόνη της η Άντζελα Δημητρίου. Δεν βαρέθηκα στιγμή να τη θαυμάζω επί σκηνής.

Επίσης, καλώς όρισες Φαίη Ρουμπίνη στο σύμπαν μου.

Aide-mémoire | Ο MEGA μνηστήρας της Φαίης Σκορδά & το απόλυτο comeback του J2US

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα