Follow us

Light και Trannos συνεργάζονται στο νέο τραγούδι "Αργά"

Το νέο τραγούδι του Light και του Trannos "Αργά" κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
arga

Ο Light και ο Trannos πρωταγωνιστούν σε ακόμα μία συνεργασία κορυφής, το "Αργά", που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music.

ο Light, ο πιο επιτυχημένος και πάντα πρωτοπόρος artist της ελληνικής rap/ trap σκηνής, συναντά για άλλη μία φορά τον Tranno, τον artist που κάθε του τραγούδι κάνει εκατομμύρια streams και views, σ’ ένα δυναμικό κι "εκρηκτικό" track.

Με το "Αργά", το οποίο σύντομα θα "ανέβει" και στο YouTube, ο Light και ο Trannos χαρίζουν ακόμα μία σαρωτική σύμπραξη, καθώς στο παρελθόν έχουν μονοπωλήσει το Spotify και το YouTube με τις συνεργασίες τους.

Η αρχή έγινε με το "24 Hrs", που έγινε διαμαντένιο ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια ψηφιακές πωλήσεις σε περίπου 2 μήνες και "έσπασε" ρεκόρ, καθώς είναι το πρώτο τραγούδι που έκανε τόσες πωλήσεις μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το "No Sleep", το οποίο έχει γίνει 4πλα πλατινένιο. Και τα δύο tracks κατέκτησαν το no1 των YouTube trends και μετρούν αθροιστικά πάνω από 32 εκατομμύρια views.

Παράλληλα, οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και με άλλους καλλιτέχνες σε πολύ μεγάλες επιτυχίες, όπως με τον FY στο διαμαντένιο "Obsessed" και με τον Alitiz στο 3πλα πλατινένιο "Gagarin".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα