Follow us

Η εξαιρετικά ιδιάζουσα περίπτωση της Κατερίνας Καραβάτου

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για την Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου - My Style Rocks

Για τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης μπορεί κάποιος να πει πολλά, πάρα πολλά. Και συνήθως ανούσια, γιατί ο θεατής δεν γνωρίζει πόση δουλειά θέλει κάποιος όχι να παρουσιάσει, αλλά έστω να σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι στην κάμερα βγάζοντας εις πέρας στον ελάχιστο ικανοποιητικό βαθμό την αποστολή της.

Αυτό για την Κατερίνα Καραβάτου δεν ισχύει.

Διαβάστε Επίσης

Παρόλο που για χρόνια η Καραβάτου δεν ήταν καθόλου η αγαπημένη μου επιλογή –θες γιατί παρουσίαζε εκπομπές που δεν με τρέλαιναν, θες επειδή δεν έτυχε απλά- όταν πήγε στο "My Style Rocks" παραδέχθηκα πως ήταν ανώτερη των απαιτήσεων του reality. Θα την χαντάκωνε το σκληρό πλαίσιο του concept ή μαζί θα κάνανε μια άσκηση… τηλεοπτικής επιβίωσης;

Μετά από τρεις διαδοχικούς κύκλους "My Style Rocks" αυτό που κατάλαβα είναι ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της. Απαλλαγμένη από την αμεσότητα και το φέρεσθαι που απαιτεί ένα ζωντανό μαγκαζίνο, η παρουσιάστρια του fashion game show κατάφερε να το μελετήσει, να το κάνει δικό της και πλέον σχεδόν να μη θυμάσαι ποια κυρία το παρουσίαζε στο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης

Την ίδια στιγμή η εικόνα της στην τηλεόραση είναι πιο λαμπερή, πιο φινετσάτη, πιο γοητευτική παρά ποτέ. Μια γυναίκα που ξεκίνησε με ένα συντηρητικό και κυρίως ευσυγκίνητο προφίλ από το "Κους Κους" του Alpha, πέρασε από… σαράντα κύματα κατά καιρούς μέχρι να φτάσει στο ξέφωτο της "Φωλιάς των ΚούΚου" του Star που θα έλεγα πως της έκανε το πρώτο σοβαρό rebrand στην καριέρα της, μετά από ένα μικρό πέρασμα από το MEGA, έφτασε αυτόφωτη και ικανή να αναλάβει ένα σχεδόν βαρετό παιχνίδι και να το κάνει καλοστημένο, ενδιαφέρον και κυρίως ευχάριστο να το δεις.

Διαβάστε Επίσης

Και όπως η Μαρία Μπεκατώρου έχω γράψει πως ανέβασε τρία επίπεδα επάνω το "The Chase", έτσι και η Κατερίνα Καραβάτου ήταν η καλή νεράιδα που ήρθε στο "My Style Rocks" και μετέτρεψε τη μετριότητα σε άρτια τηλεοπτική εκπομπή. Ο ΣΚΑΪ χρωστάει πλέον στην Κατερίνα Καραβάτου.

Εξαιρετική στιγμή, να τη δείτε!

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα