Ο πρώτος από εμάς | Νέα γυναίκα στη ζωή του Άλκη! Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα
Όλες οι ανατρεπτικές εξελίξεις στη σειρά "Ο πρώτος από εμάς"
"Ο πρώτος από εμάς" έρχεται την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 22:30 και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 22:00 με 2 νέα επεισόδια γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις, συγκίνηση, αλλά και χιούμορ.
Ας δούμε αναλυτικά όλα όσα θα απασχολήσουν.
Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 22:30 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36
Ο Μάριος καλεί την Έλσα, καθώς ανυπομονεί να βρεθούν για να κάνουν το μεγάλο βήμα και να προχωρήσουν τη σχέση τους. Η Μάρθα και ο Νικόλας συνωμοτούν και προσπαθούν να πείσουν την Έλενα να υιοθετήσει ένα παιδί. Θα τα καταφέρουν; Ο Άλκης δεν αντέχει την αναμονή. Δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει η Κάτια με τον Έβαν στο ίδιο σπίτι και βγάζει τα νεύρα του πάνω σε όλους. Ο Έβαν τραυματίζεται σοβαρά από τον Νικόλα. Μία νέα και όμορφη γυναίκα, η Δήμητρα, είναι η καινούρια διευθύντρια στο σχολείο της Έλσας και σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι δεν είναι τόσο άγνωστη στον Άλκη.
Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 22:00 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37
Ο Κοσμάς είναι πολύ ευτυχισμένος με τη νέα του δουλειά. Η Σοφία τον συγχαίρει και ξαφνιάζεται, όταν εκείνος της δίνει την πρώτη του επιταγή, για να ξεχρεώσει τον Νικόλα. Η Έλσα δυσκολεύεται με τη σχέση της, καθώς όσο περνάει ο καιρός ο Άλκης αντιπαθεί όλο και πιο πολύ τον Μάριο. Ο Έβαν είναι πλέον με νάρθηκα στο χέρι και υποστηρίζει πως ο Νικόλας τον χτύπησε επίτηδες. Θα καταφέρει να στρέψει την Κάτια εναντίον των φίλων της και να την κρατήσει στο σπίτι τους; Η Δήμητρα επισκέπτεται τον Άλκη στο σπίτι του και πέφτει πάνω στην Κάτια. Η Δήμητρα αποκαλύπτει στον Άλκη κάτι σημαντικό από το παρελθόν, ενώ η Κάτια πνίγεται από ζήλια.