Follow us

Τι σχέση έχει ο ύμνος του TikTok, με το "Ράδιο Αρβύλα" και τους λογαριασμούς ρεύματος

Χρειάστηκε μόνο ένα ρεφρέν στο TikTok

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ανήκει σε μια πολύ μικρή ομάδα τραγουδιών, τα οποία έγιναν επιτυχία πριν καλά καλά κυκλοφορήσουν. Χρειάστηκε μόνο ένα ρεφρέν στο TikTok. Το τραγούδι "Μην ανάβεις το φως", το οποίο ερμήνευσε η Ηλιάνα Ζέρβα, αποτέλεσε για πολλούς μήνες ύμνο του TikTok ξεπερνώντας σε χρόνο ρεκόρ τις 5 εκατομμύρια προβολές στα social media, ενώ έγινε… σύνθημα στα χείλη πολλών ανθρώπων.

Πλέον μετρά πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες αγορές στα ψηφιακά καταστήματα.

Μην ανάβεις το φως… κάνε οικονομία

Δεν γνωρίζουμε αν η Ηλιάνα Ζέρβα είχε φανταστεί την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού.

Αυτό που σίγουρα δεν θα μπορούσε με τίποτα να φανταστεί είναι πως το τραγούδι της αυτό, εκτός από μια ωδή στον έρωτα, θα χρησιμοποιούνταν και ως προτροπή για… να κάνουμε οικονομία.

Κι όμως! Διατηρώντας τον ρυθμό, αλλά και τον βασικό στίχο "μην ανάβεις το φως", η σατιρική εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", χρησιμοποίησε το τραγούδι προκειμένου να σατιρίσει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την ακρίβεια.

Η… διασκευή, δια χειρός "Ράδιο Αρβύλα" έγινε viral, με το απόσπασμα της εκπομπής να έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 5.000 προβολές σε 24 ώρες στο YouTube, αποδεικνύοντας πως η δυναμική του τραγουδιού παραμένει ακόμα πολύ μεγάλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα