Follow us

"Mega Stories" σε νέα ημέρα μετάδοσης - Όλες οι πληροφορίες

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το "Mega Stories" σε νέα ημέρα προβολής

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 00:10, σε νέα ημέρα μετάδοσης, επιστρέφει το "MEGA Stories".

Αυτήν τη φορά, η Δώρα Αναγνωστοπούλου συνομιλεί με τους ανθρώπους που έκαναν το σεξ επάγγελμα και καταγράφει τις φιλελεύθερες αλλά και τις συντηρητικές προσεγγίσεις στη σεξεργασία σήμερα.

Είναι νέοι που ζουν ανάμεσά μας και κερδίζουν τα… προς το ζην με "εργαλείο" το σώμα τους. Είναι οι σεξεργάτες, μια σχεδόν αόρατη κατηγορία εργαζομένων που παρέχουν τις υπηρεσίες τους τόσο "αναλογικά", αλλά ολοένα και συχνότερα ψηφιακά.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο "Mega Stories"

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντά τη Λίζα, φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια βιοπορίζεται από το προφίλ της στο OnlyFans αλλά και από τα ραντεβού της με άνδρες. Ακόμα, η δημοσιογράφος ακούει την ιστορία του Μαρσύα, ενός καλλιτέχνη που βρέθηκε στον κόσμο της σεξεργασίας.

Ο Αλέξανδρος, με τη σειρά του, αναφέρεται στην ανάγκη για συντροφιά που εκφράζουν οι εικονικοί πελάτες του μέσα από τις πλατφόρμες ενήλικου περιεχομένου. Η Μαρία και ο Γιώργος, ένα ζευγάρι σεξεργατών που παραμένει αχώριστο στη ζωή αλλά και στη δουλειά, μιλούν για τη δική τους εμπειρία.

Την ιστορία τους για τη συμμετοχή τους σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου αφηγούνται στο "MEGA Stories" δύο πρωταγωνιστές της εγχώριας βιομηχανίας, η Αφροδίτη και ο Κώστας, ενώ η Λίλα περιγράφει πώς τα συμβατικά κοινωνικά δίκτυα λειτουργούν ως όχημα προώθησης των δημιουργών περιεχομένου για ενήλικες.

Η Ραφαέλα, μια τρανς γυναίκα, εξηγεί γιατί η σεξεργασία υπήρξε κάποτε μονόδρομος για εκείνη και ο πρόεδρος του Δικτύου Ενδυνάμωσης Σεξεργαζομένων, Χρήστος Σαγρέδος, αναλύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σεξεργάτες στην Ελλάδα σήμερα.

Από τους οίκους ανοχής και τα στούντιο, που λόγω της αυστηρής ελληνικής νομοθεσίας λειτουργούν σε καθεστώς ημιπαρανομίας, μέχρι τους δημιουργούς πορνογραφικού περιεχομένου της διπλανής πόρτας κι από τις αγγελίες για σεξ ως τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου για ενήλικες, το "MEGA Stories" καταγράφει τις ιστορίες εκείνων που κάνουν το αρχαιότερο επάγγελμα. Άλλοι με παραδοσιακούς τρόπους κι άλλοι με μεταμοντέρνους.

Σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίζουν το στίγμα της κοινωνίας απέναντι στη σεξεργασία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα