Follow us

Μόνο στο Yupiii! Σασμός - spoiler: Η Βασιλική θύμα αδίστακτης επίθεσης

Η Βασιλική αντιμέτωπη με μία ακόμα μάχη στη συνέχεια της σειράς "Σασμός"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Σασμός - Βασιλική

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί η Βασιλική στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμός". Η Νάντια της επιτίθεται και διεκδικεί μερίδιο από την περιουσία των Σταματάκηδων.

"Όπως εσύ ήξερες ότι ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού, έτσι και η μάνα μου ήξερε ότι εγώ είμαι κόρη του Στεφανή! Απαιτώ ό,τι μου ανήκει από την περιουσία του πατέρα μου. Εγώ είμαι το μοναδικό πραγματικό παιδί του και τη δικαιούμαι σχεδόν όλη", δίνει τελεσίγραφο η Νάντια στη Βασιλική!

Αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. "Ο Στεφανής άφησε και μεγάλα χρέη που τα ξεπλήρωσε ο Μαθιός. Τα χωράφια και το σπίτι ανήκουν στην οικογένειά μου. Τίποτα δεν έχει μείνει για να πάρεις", της απαντά...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

"ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ..."

Η Νάντια, έχοντας μάθει την αλήθεια ότι ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού, νιώθει ότι η Βασιλική την παραπλανούσε, προκειμένου να της μείνει η περιουσία. Έτσι, ζητά να της εξηγήσει πώς είναι δυνατόν η μάνα της να ήξερε ότι ήταν παιδί του Στεφανή, ενώ η ίδια να μην ήξερε ότι ο Νικηφόρος ήταν γιος του Μαθιού; Μπορεί να μην υπάρχει ο Στεφανής για να γίνει τεστ DNA, ώστε να αποδείξει ότι είναι κόρη του Στεφανή, αλλά δεν θα κάνει πίσω. Είναι αποφασισμένη. Θα διεκδικήσει ό,τι στερήθηκε, με κάθε κόστος. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να τη βοηθήσει να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη, ενώ η Εύα βρίσκει τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται, για να βγάλει τον Παύλο από τη φυλακή, την ώρα που ο Τόλης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα