Follow us

Ποιον διάσημο καλεσμένο υποδέχεται αυτή την εβδομάδα η Δώρα Αναγνωστοπούλου;

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου επιστρέφει το "MEGA Stories" και η Δώρα Αναγνωστοπούλου και φιλοξενούν δημοφιλή τραγουδιστή

Το "MEGA Stories", στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς υποδέχεται τον Γιώργο Μαργαρίτη. Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, στο MEGA, ο λαϊκός ερμηνευτής "περπατά" με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στα άγνωστα σκοτεινά μονοπάτια αλλά και στις φωταγωγημένες λεωφόρους της προσωπικής και επαγγελματικής του διαδρομής.

Όσα θα δούμε στη νέα εκπομπή

Μαζί κάνουν ένα οδοιπορικό με αφετηρία την πλατεία Καραϊσκάκη, εκεί όπου το 1960 ο 15χρονος Γιώργος αποβιβάστηκε μόνος από ένα λεωφορείο, αφήνοντας ένα μικρό χωριό των Τρικάλων, για να κυνηγήσει την τύχη του στην Αθήνα. Ο τελευταίος των μεγάλων λαϊκών ερμηνευτών ξεναγεί τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στους σημαντικούς σταθμούς της ζωής του που ξεκίνησαν από τη σημαδιακή του συνάντηση με τον Βασίλη Τσιτσάνη και συνεχίστηκαν σε μεγάλες πίστες και επαρχιακά μπουζουξίδικα, εκτυφλωτικές μαρκίζες και συνεργασίες-σταθμούς, θρυλικές "ζημιές" αλλά και περιπλανήσεις σε πάθη και εθισμούς.

Το "MEGA Stories" συνομιλεί με τον Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος αποκωδικοποιεί την ελληνική μπλουζ φωνή της Ελλάδας και αποκαλύπτει τη συνάντηση του Γιώργου Μαργαρίτη με τον Μίκη Θεοδωράκη. Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου αναπλάθει στιγμές από την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη, ενώ η Νέλλη Γκίνη ξετυλίγει ιστορίες από τις ένδοξες νύχτες της πίστας που έζησαν μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη τη δεκαετία του &80.

Ο ίδιος, πάντα απροσποίητος, στον πυρήνα του λαϊκός και χορτασμένος από εμπειρίες, μιλά για τους απλούς ανθρώπους αλλά και τους μεγάλους συνθέτες που σφράγισαν τη διαδρομή του, τα λάθη και τα πάθη του, τις συνεργασίες και τους μουσικούς πειραματισμούς που τόλμησε. Όπως απέδειξε ο χρόνος, ο δρόμος του δεν τον οδήγησε στο "πουθενά", αλλά κατευθείαν στις καρδιές των απλών ανθρώπων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα