Follow us

Στην αντεπίθεση το Star! Η συχνότητα μετάδοσης του MasterChef & οι μεγάλες αλλαγές

Όλο το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου στο "Καλύτερα δεν γίνεται"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου και την στήλη του #Αποψάρα στο "Καλύτερα δεν γίνεται", το MasterChef 8 αυξάνει τις ημέρες προβολής του και αλλάζει κανόνες.

Το ριάλιτι μαγειρικής δεν θα προβάλλεται για πολύ καιρό ακόμη για δύο μόνο ημέρες την εβδομάδα αλλά καθημερινά. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 21/1 θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο των auditions, την Τρίτη 22/1 το bootcamp και τη Δευτέρα 29/1 θα δούμε τους παίκτες να μπαίνουν στο σπίτι. Απο εκεί και στο εξής το παιχνίδι μαγειρικής θα προβάλλεται καθημερινά στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στο ρεπορτάζ του, οι μπριγάδες είναι οι ομάδες των σεφ που χωρίς αυτές δεν μπορούν να είναι καλά οργανωμένοι και έτοιμοι σε μια κουζίνα. Οι 24 παίκτες θα χωριστούν που θα μπουν μέσα στο σπίτι θα χωριστούν σε δύο μπριγάδες, δηλαδή δύο ομάδες, και θα παλεύουν και για την νίκη της ομάδας τους αλλά και την δική τους παραμονή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags