Follow us

Η Χάρις Αλεξίου στο "Mega Stories" | Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε

Μάθε τα πάντα για το αποψινό "Mega Stories" με καλεσμένη τη Χάρις Αλεξίου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

H Χάρις Αλεξίου έρχεται απόψε στις 00:10, στο MEGA, στο "MEGA Stories" με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε στο "Mega Stories"

Με οδηγό τη σπουδαία ερμηνεύτρια η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το "Mega Stories" αναπλάθουν τη διαδρομή τής μυθιστορηματικής ζωής της από τη Θήβα στην Αθήνα και της ανεπανάληπτης καριέρας της από τις μπουάτ της Πλάκας στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας και του κόσμου.

Η Χάρις Αλεξίου περπατά ξανά στις γειτονιές της Θήβας, εκεί όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, επιστρέφει στα προσφυγικά του Νέου Κόσμου όπου ήρθε εσωτερική μετανάστρια τη δεκαετία του ‘50, περνά έπειτα από δεκαετίες το κατώφλι του δημοτικού σχολείου της στην Αθήνα και θυμάται ανθρώπους, ιστορίες και γεγονότα που την καθόρισαν.

Ανατρέχει στην πρώτη της ακρόαση, στο βάπτισμα του πυρός στη δισκογραφία και βέβαια στους μεγάλους δημιουργούς από τον Μάνο Λοΐζο μέχρι τον Νίκο Αντύπα που τη διαμόρφωσαν καλλιτεχνικά. Με ιδανικό σκηνικό το σπίτι της όπου υποδέχεται το "MEGA Stories", η Χάρις Αλεξίου φυλλομετρά, μαζί με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, το άλμπουμ της ζωής της: τη συγκλονιστική δισκογραφία, τις μεγαλειώδεις συναυλίες, τις συνεργασίες που έγραψαν Ιστορία και τη γενναία απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι.

Mιλά, όμως, και για τα πιο προσωπικά κομμάτια της ζωής της: τους δύο γάμους, την υιοθεσία του γιου της, τη σχέση με τον αδελφό της, Γιώργο Σαρρή, τις μεγάλες απώλειες της ζωής της αλλά και την αναμέτρησή της με την ασθένεια.

Τη δική τους ιστορία για την Χάρις Αλεξίου αφηγούνται στην εκπομπή αγαπημένοι συνεργάτες της.

Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μάρθα Φριντζήλα και ο Γιώργος Νανούρης προσπαθούν να εξηγήσουν, με τον δικό τους βιωματικό τρόπο, την καλλιτέχνη- φαινόμενο, η οποία αποφάσισε να εμπιστευθεί και να αφηγηθεί de profundis στο "MEGA Stories" τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής της μέσα από τα λόγια και βέβαια τα τραγούδια της.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα