Follow us

Πώς θα κάνεις το απόλυτο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με λίγες μόνο κινήσεις

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μάς δείχνει όλα τα βήματα που ακολουθεί για να μετατρέψει το καθημερινό μακιγιάζ σε σούπερ γιορτινό.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
βαλια

Οι γιορτές πλησιάζουν και στοιχηματίζουμε ότι ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τα festive looks που θα δημιουργήσεις στις βραδινές εξόδους ή το ρεβεγιόν. Πέρα από το party outfit που θα σε βάλει στο κατάλληλο mood όμως, το μακιγιάζ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να αναδείξεις οτιδήποτε επιλέξεις να φορέσεις.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ένα από τα πιο λαμπερά και φρέσκα κορίτσια της ελληνικής σόουμπιζ, μάς δείχνει όλα τα steps που ακολουθεί για το πιο λαμπερό και xmassy makeup look. Συγκεκριμένα, προτείνει εκείνες τις (λίγες) κινήσεις που θα μετατρέψουν ένα απλό, καθημερινό μακιγιάζ σε απόλυτα γιορτινό και party-ready.

Σύμμαχός της σε αυτό είναι η KIKO MILANO και η ολοκαίνουρια, limited edition σειρά καλλυντικών, Holiday Première, μια συλλογή εμπνευσμένη από την ομορφιά και το πάθος του ιταλικού θεάτρου. Με ένα all-star cast πολυτελών προϊόντων, η Holiday Première συνδυάζει πλούσια χρώματα, αισθησιακές υφές και φόρμουλες υψηλής απόδοσης.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα