Follow us

"Ο Καπετάν Μιχάλης": Το μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη έρχεται στους κινηματογράφους

Η ταινία "Ο Καπετάν Μιχάλης" έρχεται τις εορτές των Χριστουγέννων στους κινηματογράφους, σε σκηνοθεσία και σενάριο Κώστα Χαραλάμπους

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη, "Ο Καπετάν Μιχάλης", μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από την "The Film Group", σε σκηνοθεσία και σενάριο Κώστα Χαραλάμπους.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου, αναδεικνύοντας τους καρπούς των κόπων μιας παραγωγής που πραγματοποίησε τα γυρίσματα εξολοκλήρου στην Κρήτη. Μάλιστα, σε αρκετές σκηνές συμμετείχαν και αρκετοί ντόπιοι κάτοικοι του νησιού.

Υπόθεση έργου:

Κρήτη 1889, η χρονιά της επανάστασης. Κεντρικός ήρωας είναι ο Καπετάν Μιχάλης, ένας ασυμβίβαστος Κρητικός, μαυροντυμένος και αξύριστος ωσότου ελευθερωθεί η Κρήτη. Τη στιγμή όμως που συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφοποιητού του, Νουρήμπεη, τον κυριεύει ένας δαίμονας. Ο πειρασμός δεν τον αφήνει σε ησυχία και τον αποσπά από αυτό που θεωρεί ιερό καθήκον, την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Τούρκους. Γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται και μια νέα εξέγερση ξεσπά, η οποία θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων των ηρώων.

Πρωταγωνιστούν οι:

Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Τζένη Καζάκου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Συλιγνάκης, Μάνος Ιωάννου, Βιργινία Ταμπαροπούλου κ.α.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα