Follow us

"THE BREAK": Τα νέα πρόσωπα που υποδέχεται η Βάσω Λασκαράκη αυτή την Κυριακή

Η Βάσω Λασκαράκη υποδέχεται καινούργιες ιστορίες και απόψεις αυτή την Κυριακή

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ, "THE BREAK", επιστρέφει αυτή την Κυριακή με νέες τοποθετήσεις, απόψεις και δρώμενα, στις 15:10.

Η Βάσω Λασκαράκη υποδέχεται στην εκπομπή της εορταστική διάθεση, εκλεκτούς καλεσμένους, χριστουγεννιάτικες ταινίες και τραγούδια, ωραίες συναντήσεις, μαγειρική, μόδα, και ομορφιά. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου, πρωταγωνιστές της σειράς "Οι Πανθέοι", μιλούν για τη γνωριμία τους, την ανανέωση της σχέσης τους μετά τα πρώτα δέκα χρόνια, την παράσταση που τους κατέστρεψε οικονομικά και τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχτεί στην Επίδαυρο.

"THE BREAK": Τα νέα πρόσωπα που υποδέχεται η Βάσω Λασκαράκη αυτή την Κυριακή

Το "Break" κάνει χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις στους προσκεκλημένους της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας "Κουραμπιέδες από Χιόνι", μπαίνει στα παρασκήνια της χριστουγεννιάτικης φωτογράφισης της Κατερίνας Λιόλιου και θυμάται τους οικοδεσπότες της ελληνικής τηλεόρασης με τους οποίους κάναμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς από το 1989 μέχρι σήμερα.

THE BREAK_17.12

Μία παιδική χορωδία με σαράντα μικρούς "τραγουδιστές" μας λέει αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ο Ακίνδυνος Γκίκας είναι ο άνθρωπος πίσω από τις μεταγλωττίσεις των κινουμένων σχεδίων που έχουν γράψει ιστορία.

THE BREAK_17.12
THE BREAK_17.12

Τέλος, η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει αλμυρό μιλφέιγ με ταλαγάνι για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα