Follow us

Ύστατη προσπάθεια για τον "Έρωτα Φυγά" - Οι τελευταίες επαφές με άλλα κανάλια

Θα συνεχιστεί ο "Έρωτας Φυγάς" μετά το τέλος από το Open;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο συνέχισης της σειράς "Έρωτας Φυγάς” μετά το πρόωρο τέλος της από το Open. Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στο Ανοιχτό Κανάλι στα 110 επεισόδια.

Το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη "Real Life” αναφέρει ότι πραγματοποιούνται επαφές για τη μετακίνηση της σειράς σε άλλη τηλεοπτική στέγη. Μετά το Mega και τον Alpha, που φαίνεται να μην προχωρούν οι συζητήσεις, έγινε συνάντηση ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής και στον ΑΝΤ1 για ακόμα μία φορά, χωρίς ακόμα υπάρχει πράσινο φως.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης παρουσίασε στο "Fay's Time” το δικό του ρεπορτάζ όσον αφορά το μέλλον του "Έρωτα Φυγά”. Ειδικότερα, οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία παραγωγής μπαίνει σε συζητήσεις με τρία κανάλια.

Τα κανάλια που ενδιαφέρθηκαν κάποια στιγμή να αγοράσουν τα δικαιώματα του "Έρωτα Φυγά” είναι ο ΑΝΤ1, με τον οποίο "κλείστηκε” νέο ραντεβού, το Mega και ένα ακόμα κανάλι.

Το Open επιθυμεί να τραβήξει χρονικά τη σειρά τη σειρά μέχρι τα τέλη Απριλίου. Γι' αυτό και υπάρχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ, κίνδυνος, πολλοί ηθοποιοί να πρέπει να αποχωρήσουν με διάφορους σεναριακούς τρόπους. Το τέλος του δεύτερου κύκλου, όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, είχε γραφτεί αλλά αλλάζει επειδή το Ανοιχτό Κανάλι θέλει να δώσει τέλος στην ιστορία του "Φυγά”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα