Follow us

Μυστήριο με το χάσκι στην Αράχωβα: Ψάχνουν τα τηλέφωνα - Καλούν τον ιδιοκτήτη για συμπληρωματική κατάθεση

Εντείνονται οι έρευνες για τον 8χρονο Ολιβερ. Aναμένεται να ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου, για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν ύποπτες επικοινωνίες, κατά το ίδιο, κρίσιμο, χρονικό διάστημα.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
ΧΑΣΚΙ

Η σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας της Αράχωβας, μπορεί να δώσει απαντήσεις για το δράστη της βάναυσης κακοποίησης του "Όλιβερ".

Απουσία υπόπτου και χωρίς να υπάρχει αξιοποιήσιμο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι αρχές επιχειρούν να εξακριβώσουν ποια κινητά τηλέφωνα ενεργοποιήθηκαν, από την ώρα που το άτυχο τετράποδο βγήκε για την καθημερινή βόλτα του, μέχρι την στιγμή που εντοπίστηκε βασανισμένο σε δρόμο της ορεινής κωμόπολης.

Διαβάστε παρακάτω www.thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr