Follow us

Ποιον υποδέχεται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο "Night Out"; Όλες οι πληροφορίες

Το Night Out υποδέχεται έναν ακόμη καλεσμένο, αυτή την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 00:10

Το "Night Out" με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη υποδέχεται έναν ακόμη λαμπερό καλεσμένο, αυτή την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 00:10, στο MEGA.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο "Night Out"

Τη σκάλα του Night Out κατεβαίνει ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας, αποφασισμένος να μιλήσει χωρίς περιστροφές για όσα συμβαίνουν στη ζωή του, αλλά και να αποκαλύψει το ξεχωριστό του ταλέντο στις μιμήσεις και την τέχνη της κομμωτικής.

Όπως πάντα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καλωσορίζει τον καλεσμένο στο bar του late night show, όπου η συζήτηση ξεκινά από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA, "Το Ναυάγιο". Πώς βίωσε τις δύσκολες σκηνές της βύθισης του "Φοίνικα" που συγκλόνισαν τους τηλεθεατές;

Ο αγαπητός ηθοποιός παρατηρεί εμβρόντητος πως η δεύτερη ατάκα του ρόλου του θα μπορούσε να ειπωθεί αυτούσια για το δυστύχημα στα Τέμπη. "Μεταφέρουμε τόσο κόσμο κάθε μέρα […] ώρες, ώρες σκέφτομαι ότι από θαύμα δεν έχει γίνει κανένα κακό", δήλωνε το τηλεοπτικός Μιχάλης, τον οποίο υποδύεται.

Night Out χωρίς ευφάνταστα παιχνίδια και διασκεδαστικές προκλήσεις δεν γίνεται! Θα καταφέρει ο Θάνος Λέκκας να καθίσει κάποιον περαστικό στην υπαίθρια καρέκλα του κουρέα; Τι θα απαντήσει στις ερωτήσεις των συμπρωταγωνιστών του στη σειρά και πώς θα αντιδράσει όταν δει ξαφνικά στο πλατό την τηλεοπτική του σύζυγο, Ελεάνα Στραβοδήμου;

Η βραδιά ολοκληρώνεται στο τραπέζι της εκπομπής, όπου ο ηθοποιός αποκαλύπτει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και της προσωπικής του ζωής.

Ποιον υποδέχεται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο "Night Out"; Όλες οι πληροφορίες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα