Follow us

"The Humans": Η παράσταση έρχεται στο Θέατρο Μουσούρη και τα Χριστούγεννα

Η παράσταση "The Humans" ("Oι Άνθρωποι") του Stephen Karam, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το έργο του Stephen Karam, "The Humans", επιστρέφει τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Μουσούρη, για λίγες ακόμη παραστάσεις. Το βραβευμένο έργο που παρουσιάζεται στο θεατρικό σανίδι σε σκηνοθεσία και μετάφραση Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, θα μας συνοδεύσει για δύο συνεχόμενες Δευτέρες και Τρίτες, στις 21:00.

"The Humans": Η παράσταση έρχεται στο Θέατρο Μουσούρη και τα Χριστούγεννα

Υπόθεση παράστασης:

Το "The Humans" ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της οικογένειας Μπλέικ, κατά τη διάρκεια ενός μόνο απογεύματος, προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει από κοντά τις αγωνίες, τα όνειρα και τους ανομολόγητους φόβους τους.

Ο Έρικ και η Ντίντρη, οι γονείς, φτάνουν, μαζί με την Μόμο, τη μητέρα του Έρικ - που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και πάσχει από άνοια - και τη μεγάλη τους κόρη Έιμι, στην Τσάιναταουν της Νέας Υόρκης, για να γιορτάσουν την ημέρα των Ευχαριστιών στο διαμέρισμα όπου μόλις έχουν μετακομίσει η μικρή τους κόρη, η Μπρίτζετ, με τον σύντροφό της, τον Ρίτσαρντ. Πρόκειται για μια προπολεμική, αλλόκοτη διπλοκατοικία, χωρίς έπιπλα ακόμα, φτιαγμένη από τον συνδυασμό ενός σκοτεινού διαμερίσματος στο υπόγειο με ένα σχεδόν εξίσου σκοτεινό διαμέρισμα στον επάνω όροφο.

Πρωταγωνιστούν οι:

Θέμις Μπαζάκα, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μαρία Πετεβή, Ειρήνη Μακρή, Ξένια Καλογεροπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα