Follow us

Στη Yamamay βρήκαμε τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις τα Χριστούγεννα

Ψάχνεις για το τέλειο outfit για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά; Για το τέλειο δώρο; Για γιορτινά εσώρουχα; Τότε η Yamamay είναι εδώ για εσένα!

Yamamay

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι ήδη έχεις ξεκινήσει να αναζητάς το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή ακόμη και για σένα; Ψάχνεις για το τέλειο outfit για τα Χριστούγεννα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Για το τέλειο δώρο; Για γιορτινά εσώρουχα;

Τότε, η Yamamay είναι ο προορισμός σου! Η εταιρεία εσωρούχων μας ταξιδεύει στη μαγευτική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, δημιουργώντας μια παραμυθένια συλλογή από ενδύματα και αξεσουάρ και σίγουρα θα βρεις αυτό ακριβώς που θα ικανοποιήσει περισσότερο κάθε μέλος της οικογένειάς σου ή της παρέας σου!

Στη Yamamay βρήκαμε τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις τα Χριστούγεννα

Πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ που θα χαρίσεις ή θα φορέσεις πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όπως και για μια χαρούμενη διαφημιστική καμπάνια με μερικά από τα πιο κλασικά σενάρια της οικογένειας που διασκεδάζει ενόψει της ημέρας των Χριστουγέννων, όπως το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το στρώσιμο του γιορτινού τραπεζιού, το ψήσιμο μελομακάρονων και μπισκότων, δηλαδή όλα αυτά που απολαμβάνουμε να κάνουμε τα Χριστούγεννα.

Yamamay

Η Lorena Duran είναι πρόσωπο του brand εδώ και αρκετές σεζόν και πρωταγωνιστεί στην παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης συλλογής της Yamamay. Ο Gennaro Lillio και τα δύο νεαρά μοντέλα, η Margherita Buoncristiani και η Lucia Bramani, επιλέχθηκαν για την παρουσιάση της συλλογής, ενώ για τις συλλογές από πιτζάμες που σχεδιάστηκαν για όλη την οικογένεια, πρωταγωνιστούν η Laura Barth και ο Joaquin Morodo.

Yamamay

Η εντυπωσιακή και λαμπερή χριστουγεννιάτικη καμπάνια, όπου φωτογράφος της είναι ο Xavi Gordo, θα προβληθεί στην ιταλική τηλεόραση όπως και σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του brand. Η καμπάνια είναι συνοδεύομενη από τη μουσική του τραγουδιού "Ma che freddo fa" του Nada.

Yamamay

Το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος, μιας και τις shopping bags του brand, που δημιουργήθηκαν ειδικά για την χριστουγεννιάτικη καμπάνια, έχει εικονογραφήσει η Bianca Cedrone και απεικονίζουν ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι στολισμένο με τις πιο νόστιμες εορταστικές λιχουδιές.

Yamamay

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή είναι τώρα διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο www.yamamay.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα