Follow us

Aide-mémoire | Στιγμές αληθινής τηλεόρασης & αυτόφωτων stars

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Aide-mémoire | Στιγμές αληθινής τηλεόρασης & αυτόφωτων stars

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα, καλό μήνα!

Σήμερα σχεδίαζα να γράψω ένα σωρό πράγματα. Γιατί κόβεται ο "Φυγάς", γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά του OPEN, με ποιον συζητάει ο ένας, με ποιον διαφωνεί ο άλλος... Την ίδια στιγμή ένιωσα πως όλα δεν είχαν καμία μα καμία ουσία.

Μα τι σημασία είχαν όλα αυτά, όταν πέτυχα την κουβέντα του Αντρέα Μικρούτσικου με την Κατερίνα Ζαρίφη; Έγραψα αρχικά συνέντευξη, αλλά αυτό είναι μια αληθινή κουβέντα. Δεν θα μπορούσα να πω φίλων γιατί δεν είναι, αλλά σίγουρα θα πω κανονικών ανθρώπων. Ανθρώπων που δεν δημιουργούν ρομπότ περσόνες, υποδυόμενοι τους πάρα πολύ σπουδαίους και κυρίως τους πάρα πολύ έγκριτους.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος λοιπόν σε ένα κρεσέντο αλήθειας, που πάντα αυτή "χειρίζεται" για να απευθυνθεί στον τηλεθεατή, έκανε αυτό που πάντα μπορεί: έσπασε το γυαλί. Έσπασε ένα γυαλί που μπορεί να του το χρεώσεις λόγω του "ρόλου" του στο πλευρό της Καινούργιου ή του "μύθου" που φέρει το όνομά του.

Λίγα απ' αυτά που είπε να μπορούσες να "νιώσεις" ή να ακουμπήσεις ως εμπειρίες, δεν θα σε ένοιαζε τίποτα για το τηλεοπτικό τοπίο. Γιατί οι γητευτές της κάμερας έτσι κάνουν, απλά μιλούν και σου απευθύνονται. Η Ζαρίφη, εν τω μεταξύ, αποσβολωμένη από αυτό που ζούσε στο πλατό της, έκανε την καλύτερη αβάντα στην εξομολόγηση, άκουσε με σεβασμό, αντέδρασε σαν άνθρωπος. Respect.

Τελείως τυχαία, την ίδια μέρα, εκεί που έτρεχα να προλάβω κάτι προθεσμίες λόγω Παρασκευής, φευγαλέα μέσα σε ένα πάρκινγκ, εντόπισα μια ξανθιά γυναίκα που μου έμοιαζε πολύ λαμπερή για να περάσει αδιάφορη, πολύ κανονική για να είναι αυτή που σκέφτηκα. Έμεινα κάποια δευτερόλεπτα και χάζεψα τη φιγούρα, που στεκόταν πέντε βήματα μακριά μου. Σκάλωσα πραγματικά. Σίγουρα μιλούσαμε για μια εντυπωσιακή γυναίκα, που δεν πας με την πρώτη ευκαιρία να της πεις καλημέρα, ακόμα και αν υποψιάζεσαι πως τη ξέρεις. Γυρνώντας, ανακουφισμένος που πρόλαβα και έκανα τις δουλειές μου, ρώτησα έναν υπάλληλο, αν κάποια ώρα νωρίτερα είχε περάσει από εκεί η Ελένη Μενεγάκη και μου απάντησε καταφατικά.

Και εκεί σκέφτηκα πως μπορεί να μην πρόλαβα να πω μια "καλημέρα", αλλά σίγουρα κατάλαβα πόσο ψαρωτικό είναι το άστρο μιας γυναίκας. Ακόμα και εκείνα τα λεπτά "κενού αέρος" που δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις αν είναι όντως μπροστά σου η πιο διάσημη γυναίκα της χώρας. Πόσο γοητευτικό να είσαι αυτόφωτος...

Καλό σαββατοκύριακο!

Aide-mémoire | Στιγμές αληθινής τηλεόρασης & αυτόφωτων stars

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα